duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanCe spune Mariana Moculescu despre Smiley: „A venit și el la un...

Ce spune Mariana Moculescu despre Smiley: „A venit și el la un moment dat. A avut o reacție de dispreț”

Ce spune Mariana Moculescu despre Smiley: „A venit și el la un moment dat. A avut o reacție de dispreț”

[ad_1]

Mariana Moculescu a dezvăluit recent ce părere are despre Smiley. Fosta soție a lui Horia Moculescu nu îl agreează deloc pe artist.

Smiley este unul dintre cei mai populari cântăreți din țara noastră, dar există și persoane care nu îl apreciază în mod deosebit, printre care se numără chiar și vedete. Mariana Moculescu se află printre aceste persoane și a relatat chiar un episod care a avut loc între ea și Smiley, ceea ce a determinat-o să își schimbe complet părerea despre artist.

Mariana Moculescu despre Smiley și Gina Pistol

Mariana Moculescu nu a putut să se abțină și, într-un interviu recent, și-a exprimat opinia sinceră, dar destul de aspră, despre Smiley și soția sa, Gina Pistol.

Fosta parteneră de viață a lui Horia Moculescu a făcut declarații neașteptate la adresa Ginei, comentând într-un mod acid un incident prin care a trecut fosta prezentatoare TV, care se află în prezent în America alături de Smiley și fiica lor.

Nici celebrul artist nu a scăpat de remarcile critice ale Marianei Moculescu. Bruneta a dezvăluit că îl găsește pe Smiley antipatic din cauza unui incident care a avut loc între ei cu mulți ani în urmă, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

La acel moment artistul a avut o atitudine deplasata din punctul de vedere al Marienei, ceea ce a făcut-o pe vedetă să își creeze o părere extrem de proastă despre el.

„Ce să spun… Smiley a plecat cu boxerul în SUA… Gina Pistol, de ea zic că e boxer. Am văzut că este nemulţumită de o nouă tunsoare pe care a căpătat-o în America. Mă umflă şi râsul!

Cât despre Smiley, eu nu îl mai suport de când am fost la o emisiune a lui Cătălin Măruţă, în care eu am făcut duş în direct.

A venit şi el la un moment dat, când era adrenalină în platou. Am observat atunci că l-a întrebat pe Măruţă: «Ce se întâmplă aici?». Cătălin i-a spus că eu urmează să fac duş în direct. Smiley a avut o reacţie de dispreţ. De genul: «Pfff!». De atunci, nu îl mai suport”, a spus Mariana pentru  Cancan.ro.

Gina Pistol și Smiley și-au sos fanii din sărite

Smiley și Gina Pistol nu neglijează niciodată fanii lor de pe platformele de socializare. Cei doi găsesc mereu timp să interacționeze cu urmăritorii lor și sunt extreme de activi în mediul online.

În plus, artistul și prezentatoarea TV se distrează uneori creând clipuri care sunt populare pe platformele de socializare. Chiar dacă oamenii se amuză în mod excesiv la aceste imagini, există și persoane care se îi critică și nu trec cu vederea nimic.

La fel s-a întâmplat și recent, după ce Smiley și Gina Pistol au împărtășit un videoclip în care au încercat să sublinieze că fiecare plimbare implică cheltuieli semnificative pentru mese în restaurant sau cumpărături.

„Scumpe foc plimbările astea”, a scris Smiley pe contul său de Instagram, în dreptul imaginilor în care apare alături de soția sa.

În timp ce mulți au înțeles că este doar o glumă și că în realitate lucruri sunt diferite, au fost și reacții negative în secțiunea de comentarii.

În cel mai recent interviu acordat, Mariana Moculescu și-a spus părerea despre Smiley și soția lui, Gina Pistol.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments