[ad_1]
Multe gospodine vor să afle cum pot pregăti cel mai bun pandișpan de post. Acesta este ușor de făcut și pe placul multora dintre noi. Dacă vrem să ne încântăm papilele gustative cu un adevărat deliciu chiar și în zilele cu restricții alimetare, ideal este un pandișpan savuros făcut după rețeta clasică. Pandișpanul poate fi servit ca atare sau dimineața împreună cu o cafea aromată. Iată rețeta unui desert pufos și gustos.
Cel mai bun pandișpan de post
În zilele cu restricții alimentare ne putem bucura de gustul unui desert savuros, care ne va aminti de vremea copilăriei. Pandișpanul de post este alegerea perfectă și poate fi pregătit acasă cu ușurință. Dacă ținem cont de câteva trucuri simple, succesul culinar va fi garantat. Pandișpanul de post este ideal ori de câte ori vrem să ne încântăm papilele gustative cu un deliciu tradițional irezistibil.
Pentru ca acest desert să fie pufos și delicios trebuie să avem în vedere câteva secrete din rețeta bunicii. În zilele de post putem face și un pandișpan delicios cu fructe. Acesta este ideal și la mesele festive alături de alte deserturi rafinate.
De asemenea, dacă vrem să oferim pandișpanului un plus de savoare și un aspect deosebit putem să îl facem cu cremă de zahăr ars. Cu siguranță acest deliciu va fi apreciat de cei dragi. Pandișpanul de post este alegerea perfectă în zilele cu restricții alimentare, atunci când vrem să ne bucurăm de gustul unui preparat aromat și pufos.
Rețeta cu care vei pregăti un desert de casă irezistibil
Dacă vrem să îi suprindem pe cei dragi cu un pandișpan de post gustos și aromat vom avea nevoie de o căniță de ulei, o cană de apă minerală, o cană de zahăr, un praf de copt, două căni și jumătate de făină, un praf de sare și esență de vanilie. Pentru un plus de savoare vom adăuga în compoziția de pandișpan și coajă rasă de lămâie sau de portocală.
Într-un vas mare se amestecă ingredientele lichide. Uleiul, apa și esențele se mixează foarte bine, apoi se adaugă zahărul și praful de sare. Într-un alt bol se amestecă făina împreună cu praful de copt. Făina și praful de copt se pun în compoziția anterioară și se mixează foarte bine până când toate ingredientele se omogenizează.
În compoziția de pandișpan putem adăuga fructe sau miez de nucă, în funcție de preferințe. Când aluatul de pandișpan este gata, se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei. Se uniformizează foarte bine compoziția și se pune pandișpanul la cuptor. Putem verifica dacă acesta este copt suficient aplicând testul cu scobitoarea. Când este gata, se scoate savurosul desert de la cuptor și se pudrează cu zahăr vanilat, se lasă la răcit apoi se taie felii pentru a fi servit.
Pandișpanul de post este gustos, aromat și pufos, iar dacă ținem cont de câteva secrete din rețeta bunicii, la final vom obține un adevărat deliciu. Acest desert este pe placul multora dintre noi, fiind ușor de făcut și ideal de servit în zilele cu restricții alimentare.
[ad_2]