duminică, iulie 21, 2024
AcasăMondenCele mai frumoase poze cu modele de unghii de pe Pinterest, pentru...

Cele mai frumoase poze cu modele de unghii de pe Pinterest, pentru unghii stiletto. Idei potrivite pentru orice anotimp

[ad_1]

Suntem inspirate de poze cu modele de unghii, iar site-uri ca Pinterest ne ajută să avem unghii fabuloase. Indiferent de anotimp, manichiura stiletto este mereu la modă. În sezonul rece sunt la modă culorile specifice sărbătorilor de iarnă, dar și mov, negru sau albastru.

Unghiile stiletto sunt ideale pentru pentru femeile cu degete scurte ori groase. Dacă ești o tipă sofisticată, optează pentru modelul animal print sau combinația de culori negru-auriu decorată cu pietre strălucitoare. Unghiile albe cu aspect de marmură sunt perfecte pentru cele care doresc o manichiură simplă și de efect.

Pinterest, sursa de inspirație pentru unghii fabuloase

Atunci când își fac manichiura, multe femei își găsesc inspirația pe internet. Platforma Pinterest este unul dintre cele mai populare site-uri cu poze. Plecând de la o simplă imagine găsită acolo, unele fete crează tutoriale impresionante.

Pentru o manichiură perfectă nu este neapărată nevoie să mergi la salon. Pe internet există o mulțime de tutoriale despre cum să îți faci unghiile acasă. Dar, pentru cele mai bune rezultate, ai nevoie de ustensile speciale, îndemânare și răbdare.

Poze cu modele de unghii stiletto

Unghiile stiletto sunt lungi, au vârful ascuțit/rotunjit și sunt făcute din gel sau acril. Sunt alegerea ideală pentru doamnele și domnișoarele care au degetele scurte sau groase. Din cauza formei și lungimii, unghiile au nevoie de o îngrijire specială. Deoarece se pot agăța și rupe foarte ușor, trebuie să ne spălăm mâinile folosind mișcări delicate.

Manichiura gradient adaugă un plus de eleganță oricărei ținute. Culorile pot fi completate de un model nail art pe una dintre unghii sau pe toate, după preferințe. În sezonul rece sunt la modă culorile mov, negru și albastru, precum și nuanțele specifice sărbătorilor de iarnă.

Cu ajutorul tehnicii nail art, manichiura ta capătă aspectul dorit. Astfel, unghiile vor fi potrivite pentru orice eveniment sau sezon.  Design-ul floral precum și cel abstract sunt mereu la modă. O idee drăguță este să porți pe unghie o crenguță înflorită de cireș japonez. În sufletul tău va fi primăvară atunci când îți vei privi mâinile… chiar și în sezonul rece.

Stilul animal print este ideal pentru femeile sofisticate, care vor să iasă în evidență. Unul dintre cele mai populare design-uri din această categorie este imprimeul de leopard. Decorat cu pietre prețioase și folie de aur, acest model va face din unghiile tale unele de lux.

Idei de unghii stiletto pentru sezonul rece

Unghiile albe sunt perfecte pentru sezonul rece. Folosind tehnica gradient, poți alege să combini albul cu albastrul. Pentru o manichiură festivă, adaugă fulgi de nea și pietre prețioase albastre. Pentru ca design-ul să prindă viață, cere-i manichiuristei să folosească tehnica 3D. Dacă preferi unghiile mai simple, alege doar un model de marmură pe una dintre unghii.

Unghiile negre arată superb în combinație cu alte culori. Pe lângă design-ul animal print, combinația negru-auriu este o alegere ideală pentru adevărate regine. Dacă preferi stilul gotic, combină roșul cu  negrul și decorează una dintre unghii cu un model de pentagramă. În cazul în care nu ești fana pentagramelor și dorești un design simplu, poți alege o ojă neagră mată. Folosind tehnica nail art, pe una dintre unghii îți poți pune un șarpe încolăcit sau orice alt model te reprezintă. Ideal ar fi ca unghia cu model să aibă altă culoare.

Așadar, găsim o mulțime de poze cu modele unghii pe internet, iar site-uri ca Pinterest ne ajută să avem unghii fabuloase.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments