Cine a câștigat ,,Next Star”, sezonul 10? Care a fost premiul cel mare -VIDEO

39


 

Școala Gimnazială Recea a câștigat „Next Star”, sezonul 10. Copiii au fost preferații publicului și au plecat acasă cu marele premiu, în valoare de 20.000 de euro.

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star. Jurații și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans, finala acestui sezon Next Star fiind plină de surprize.

După opt ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția a ajuns la final. Elevii şcolii Recea au emoţinat o ţară întreagă şi au demonstrat că au toate atuurile necesare pentru a primi marele premiu şi trofeul Next Star.

După momentul de acrobație pe care l-au pregătit, jurații i-au recompensat pe elevi cu 3 de ”Da” și au ajuns la votul publicului. Telespectatorii i-au îndrăgit și i-au votat, astfel că micuții de la Școala Gimnazială Recea au câștigat premiul în valoare de 20.000 de euro.


Sursa: bzi.ro