Cine este actrița Andreea Doinea? Ce spune vedeta despre personajul pe care îl interpretează

31


Andreea Doinea este o cunoscută actriță ce joacă în serialul „Strada Speranței’”. Aceasta are o poveste de viață foarte impresionantă pe care nu multă lume o cunoaște. Vedeta provine dintr-o familie de preoți, de unde i-au fost transmise toate învățăturile și credințele sale. Pe lângă pasiunea pentru actorie pe care o are, actriței îi place și călăria, muzica și pictura.

Aceasta a precizat că are anumite asemănări cu personajul pe care îl interpretează în serialul de pe Kanal D. Andreea Doinea a declarat că se regăsește într-o anumită măsură în doamna „Coca Matache”, deoarece și ea se zbate pentru familia sa și pentru cei dragi.

Cine este actrița Andreea Doinea?

Andreea Doina este actrița din serialul „Strada Speranței’”, ce se difuzează pe Kanal D, în fiecare weekend de la 20:00. Aceasta interpretează rolul doamnei „Coca Matache”. Deși mulți telespectatori o cunosc de pe micile ecrane, puțini îi știu și povestea de viață. Andreea Doinea este din Slatina și a absolvit Facultatea de Arte, specializarea Actorie. În vârstă de 40 ani, actrița a acumulat multă experiență atât pe plan profesional, cât și personal. Debutul în cariera sa l-a avut în 2001, când a jucat în serialul „La bloc”, unde a avut un rol micuț. Ulterior, a apărut și în producția românească „Vacanța Mare”, ce a fost difuzată tot pe Kanal D. Trei ani mai târziu, a luat cu asalt și lumea cinematografiei, când a jucat în filmul „Orient Express”. De atunci, Andreea Doinea se bucură de un real succes, jucând în mai multe telenovele, show-uri de comedie, filme artistice și seriale.

În copilărie, Andreea Doinea își dorea să devină psiholog sau actriță. Printre pasiunile actriței se numără și pictura, muzica și călăria. Aceasta provine dintr-o familie de preoți, de unde i-au fost transmise toate credințele și educația. 

„Sunt din neam de preoți: bunicul meu, fratele său, străbunicul și fratele străbunicului au fost preoți … Și mi-au fost transmise anumite credințe, o anumită educație. Pun preț pe valorile umane, ale familiei și consider că totul pleacă de la credință în Dumnezeu! Cred că respectând cele Zece Porunci, poți să ai o viață frumoasă, decentă pentru tine și pentru cei din jurul tău.”, a declarat Andreea Doinea.

Ce spune vedeta despre personajul pe care îl interpretează

În serialul „Strada Speranței’”, actrița interpretează personajul „Coca Matache”, o femeie casnică, în vârstă de 34 ani ce este soția lui „Nelu Matache”. Soțul său, în serial este jucat de către Sorin Pârcălab. Producția este difuzată pe Kanal D, în fiecare sâmbătă și duminică de la 20:00. Aceasta a precizat că sunt anumite asemănări pe care le-a identificat la ea și la personajul său. 

„Coca se zbate să își țină familia și pe cei dragi tot timpul aproape, este împăciuitoare cu toți de lângă ea, și acesta este un aspect în care mă regăsesc”, a declarat actrița.

În serial, personajul său este absolventă de psihologie, nu are copii și toată ziua și-o petrece în bucătărie, gătind. De asemenea, o altă ocupație pe care o are Coca Matache este să o îngrijească pe Anghelina, bunica sa, în casa căreia a crescut.

Andreea Doinea are o carieră de succes. Aceasta se simte împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. O altă actriță cunoscută este și Diana Dumitrescu în vârstă de 38 ani.


Sursa: bzi.ro