Cine este bărbatul celebru alături de care Elena Udrea se iubea într-o Dacie

41


Elena Udrea este în atenția publicului de mai mult timp. Ea a intrat în vizorul presei încă de când era ministru al Turismului. De curând, a ținut primele pagini ale ziarelor după ce a primit condamnarea definitivă din dosarul Gala Bute.

Românca a fost mereu o prezență controversată în viața politică, când era mâna dreaptă a președintelui Traian Băsescu. Viața ei personală a fost foarte interesantă pentru publicul larg.

În prezent, chiar dacă fostul ministru se află după gratii, la Penitenciarul de femei Târgșor, apar tot felul de informații legate de viața amoroasă.

Cine a fost iubitul secret al Elenei Udrea

Fostul ministru și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale spectaculoase, mereu purtând sacouri și tocuri cui. Ea era greu de trecut cu vederea la evenimentele la care lua parte. Blondina reprezintă un personaj extrem de interesant chiar și pentru lumea mondenă, iar mulți s-au întrebat ce ascunde fostul ministru despre viața personală din tinerețe.

În anii anteriori au apărut mai multe zvonuri legate de relația strânsă dintre ea și Traian Băsescu. Ulterior a ocupat primele pagini ale ziarelor cu relația dintre ea și Ilie Stan.

Corneliu Vadim Tudor este cel care a vorbit despre faptul că între cei doi a fost o mare pasiune. Antrenorul de fotbal a negat că s-ar fi pus vreodată problema unei implicații amoroase între el și Udrea, însă a recunoscut că o cunoaște personal și o admiră.

Relație tumultuoasă între Elena Udrea și Ilie Stan

Elena Udrea și Ilie Stan sunt din județul Buzău, însă s-au cunoscut la București. Ea era studentă, iar el fotbalist în plină ascensiune la cel mai titrat club din România. În 2011, Corneliu Vadim Tudor arunca bomba despre trecutul amoros al blondinei.

„Știu și de la unele persoane despre această dragoste. Cred că era la cumpăna anilor 80-90. S-a îndrăgostit de băiatul ăsta de la Steaua. Era vorba de o pasiune! Și bănuiesc că, acum câțiva ani, atunci când Ilie Stan a revenit în Ghencea (n.r. – ca antrenor), ea a contribuit. Cred că Gigi Becali a vrut să intre pe sub pielea ei și i-a făcut un favor. E o deducție logică. Știu că se iubeau în Dacie. El avea o Dacie și o parcau în prelungirea Ghencea”, spunea Vadim în urmă cu 11 ani.

Ilie Stan a dat replica: „Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum…Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei”.

Încă nu se știe dacă aceste mărturisiri ale lui Vadim sunt doar zvonuri sau purul adevăr, însă Udrea are acum o relație serioasă. Fostul ministru în vârstă de 48 de ani are o relație de mai mulți ani cu Adrian Alexandrov, alături de care are și o fiică. Elena Udrea își ispășește în aceste momente pedeapsa de șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute.


Sursa: bzi.ro