[ad_1]
Multe gospodine vor să afle cum pot pregăti cea mai bună ciorbă de perișoare după rețeta simplă. Când vine vorba de delicioasele ciorbe, rețetele sunt diverse și pot fi adaptate după preferințe. Ciorba de perișoare este pe placul multora dintre noi, fiind ideală la mesele de sărbătoare alături de alte bucate alese. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să obții o ciorbă de casă irezistibilă.
Ciorbă de perișoare după rețeta simplă
Delicioasele ciorbe de case sunt nelipsite de la masă. Fie că sunt pregătite la zi de sărbătoare, fie sunt gătite de gospodine indiferent de ocazie, ciorbele sunt gustoase, sănătoase și ușor de făcut cu doar câteva ingrediente și un strop de imaginație. Pe placul multora dintre noi este ciorba de perișoare după rețeta simplă.
Aceasta este o ciorbă ușoară, sățioasă, aromată și apreciată la masă indiferent de ocazie. Pentru ca succesul culinar să fie garantat trebuie să folosim verdețuri proaspete și câteva condimente inedite care vor transforma ciorba într-un adevărat deliciu. Pe lângă acest preparat culinar savuros putem pregăti pentru cei dragi și o mâncărică de dovlecel scăzut cu mărar. Atât ciorba de perișoare cât și mâncărica de dovlecel sunt ideale în sezonul de primăvară-vară, fiind preparate culinare sățioase, sănătoase și gustoase.
Când vine vorba de nelipsitul desert de la masă, îi putem cuceri pe invitați cu cea mai bună prăjitură cu mere, făcută după rețeta bunicii. Aromatul desert le va aminti celor dragi de vremea copilăriei. Ciorba de perișoare după rețeta simplă este pe placul tuturor, fiind ușor de gătit.
Trucuri care te vor ajuta să obții o mâncare delicioasă
Dacă vrem să îi cucerim pe cei dragi cu o ciorbă de perișoare savuroasă atunci vom avea nevoie de 500 g de carne tocată de pui sau de porc, 1 ou, 2 cepe, 1 morcov, 1 bucată de țelină, 1 ardei gras, 1 bucată de păstârnac, câteva linguri de orez, 1 conservă de 300 g cu roșii tăiate cubulețe, 500 ml de borș și câteva frunze de leuștean proaspăt.
Mai întâi se curăță ceapa și se toacă mărunt apoi se pune la călit. Într- oală mare umplută cu apă se pun la fiert morcovul, țelina și păstârnacul, toate date prin răzătoare. Ardeiul se taie cubulețe și se adaugă în oală. Într-un vas separat se pune orezul la fiert. După aceea ne ocupăm de perișoare.
Carnea tocată se amestecă împreună cu un ou și se pune sare după gust, iar când orezul a fiert suficient se formează perișoarele. Acestea trebuie să fie de forma unei nuci apoi se adaugă pe rând în oala cu legumele fierte. Perișoarele vor urca la suprafață și se fierb la foc potrivit. După aceea se pun roșiile tăiate cubulețe și se mai lasă ciorba de perișoare la fiert. Când totul este aproape gata se tornă borșul, iar pentru un plus de savoare se adaugă și câteva frunze de leuștean proaspăt tocat mărunt. Cu siguranță vom obține la final un preparat culinar delicios.
Ciorba de perișoare este gustoasă, sănătoasă și ușor de pregătit. Acest deliciu culinar este ideal la mesele cu cei dragi, dar poate fi gătit ori de câte ori vrem să ne bucurăm de savoarea unui preparat de casă irezistibil, făcut după rețeta bunicii.
[ad_2]