duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanClaudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa fostei soacre: „A dat foc la...

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa fostei soacre: „A dat foc la casă și copiii mei erau în ea”

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa fostei soacre: „A dat foc la casă și copiii mei erau în ea”

[ad_1]

Claudia Pătrășcanu a făcut acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău și a fostei soacre. Pare că scandalul cu fostul soț nu se mai termină, deși divorțul dintre ei s-a rezolvat.

Claudia Pătrășcanu a făcut recent noi dezvăluiri despre fostul soț, Gabi Bădălău, dar și mama acestuia. Se pare că tensiunea dintre cei doi este departe de a se termina, iar dacă mulți credeau că au ajuns la o înțelegere, ei bine, lucrurile nu stau deloc așa.

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa fostei soacre

Artista nu s-a mai abținut și a povestit amplu cum fosta ei soacră a ținut mereu să intervină în relația pe care o avea cu fiul acesteia. Mai mult decât atât, vedeta acuză că soacra este motivul principal pentru care ea ar fi fost dată afară din casă, cu copii cu tot.

Claudia Pătrășcanu nu a mai ezitat și a fost sinceră cu tot ce o apăsa. Din spusele ei, au încercat în permanență să îi ia copiii și să-i facă pe cei doi băieți să o urască, însă totul a fost în zadar.

„În viață trebuie să răzbați singur, să te aperi singur și să îți faci dreptate singur. În țara noastră, unde legile le fac de multe ori cei cu bani mulți… Și îl citez pe Gabi Bădălău: «eu dau sute de mii de euro avocaților să-mi pot rezolva problemele!» Nu prea ai ce să faci în situația mea, ca femeie, mamă care își crește copiii singură, decât să te rogi și să aștepți.

Eu, spre deosebire de alte mame, am avut puterea de a spune lucrurilor pe nume, unde amenințările sau presiunea nu m-au înfricoșat, și n-am permis să-mi fie luați copiii de lângă mine fără niciun motiv. Doar Dumnezeu are dreptul să decidă acest aspect, în rest, nimeni nu este în măsură să rupă copiii de lângă o mamă. N-au reușit să facă asta dintr-un singur motiv: că am luptat corect și cu iubire pentru copiii mei. Oare Dumnezeu nu a văzut asta?”, a precizat artista.

Mama lui Gabi Bădălău i-a făcut numai probleme

Pătrășcanu a făcut o serie de dezvăluiri despre fosta soacră, susținând că tot răul din viața ei, cât și distrugerea mariajului cu Gabi Bădălău este vina ei.

„Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei, care încă nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său. O femeie care își bagă nasul în orice, care distruge vieți doar pentru că dânsa nu a trăit-o pe a ei în iubire și respect. Și atunci se ocupă să distrugă viața fiului, relația fiului cu copiii lui. Tot dânsa a dat cu pumnul în masă să ne dea afară din casă. Diferența face că eu nu mi-am părăsit niciodată copiii.

De câțiva ani tot o rog civilizat să nu le mai administreze medicamente copiilor, antibiotice și nurofen, fără prescripția medicală și nu înțelege. O face de fiecare dată când copiii merg la Bolintin, le spune să țină secret, să nu-mi spună, că nu mai primesc nimic, altfel, tatăl îi va părăsi de tot. Copiii îmi vin cu tot felul de stări de acolo și purtăm aceeași discuție în care o implor să nu le mai dea nimic fără voia mea”, a spus Claudia Pătrășcanu.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments