Claudia Puican, atacată dur de soțul Georgianei Lobonț. Ce a spus acesta despre iubita lui Armin Nicoară

108


De curând, Claudia Puican s-a trezit implicată și ea în scandalul dintre Georgiana Lobonț și iubitul său, saxofonistul Armin Nicoară. Totul s-a întâmplat în direct, la o emisiune TV, când Claudia a fost atacată dur de soțul Georgianei. Mai mult, Rareș a lăsat să se înțeleagă că interpreta blondă nu prea ar fi talentată și că mai tot timpul se victimizează…

Scandalul izbucnit de curând între Georgiana Lobonț și Armin Nicoară pare să ia amploare. Un nou episod din acest conflict s-a produs miercuri, 21 iulie, la o emisiune TV. În platou au luat parte protagoniștii scandalului, iar Rareș, soțul Georgianei Lobonț, i-a dat o replică în direct Claudiei Puican, iubita lui Armin Nicoară, asta după ce tânăra a izbucnit în plâns.

Claudia Puican, atacată dur de soțul Georgianei Lobonț

Soțul Georgianei Lobonț i-a adus mai multe acuze iubitei lui Armin Nicoară. Iar acest lucru s-a întâmplat după ce Claudia Puican a susținut că a fost dată la o parte de la mai multe aranjamente artistice de către Rareș și Georgiana Lobont. În replică, soțul Georgianei Lobonț i-a spus în față că nu se descurcă și că mai degrabă trage în jos piesele pe care le lansează. Totodată, Rareș a ținut să precizeze în direct că iubita lui Armin Nicoară, Claudia, nu a făcut nimic pe spatele ei și mai tot timpul plânge și vrea cumva să facă pe victima.

Spune ce ai făcut pe spatele tău, domniță dragă (…) Claudia e la pachet cu Armin, Claudia fără Armin mâine-poimâine nu va fi nimic. Georgiana Lobonț a fost în aceeași situație în care a fost pusă și nașa (n.r. – Vlăduța Lupău). Ea plânge când e chemată Georgiana Lobonț și Armin Nicoară și ea nu e chemată, că vrea și ea”, a spus Rareș Lobonț.

Claudia Puican și Armin Nicoară formează un cuplu de câțiva ani

Frumoasa blondină, care este o îndrăgită interpretă de muzică populară și de petrecere, este de peste doi ani împreună cu talentatul saxofonist. Aceasta a povestit în urmă cu ceva timp că prima întâlnire cu Armin Nicoară s-a produs în urmă cu mai mulți ani. Armin Nicoară și Claudia Puican s-au văzut prima dată în restaurantul în care cânta artista, iar pe Armin îl știa toată lumea datorită tatălui său, Petrică Nicoară. Astfel, ei au făcut cunoștință iar ceva mai târziu s-a înfiripat și povestea de dragoste dintre ei.

El a venit acolo, eu îl știam, cine nu îl știa, că e copilul lui Petrică Nicoară. A venit la mine la masă și am făcut cunoștință”, a spus Claudia.

Mai mult, cei doi ar vrea să facă nunta în Turcia, însă asta după ce se va sfârși pandemia de coronavirus. Însă în momentul de față Armin și Claudia se împacă foarte bine iar legătura .dintre ei este tot mai puternică.

Armin Nicoară și Rareș Lobonț au lămurit lucrurile în direct

Armin Nicoară și soțul Georgianei Lobonț au avut mai multe lucruri de lămurit în direct. Cei doi și-au scos toate armele din dotare și și-au dat replici dure în timpul emisiunii, însă într-un final au încheiat conversația cu zâmbetul pe buze. Mai mult, soțul Georgianei Lobonț a precizat că el nu are nimic cu Armin și chiar speră că la un moment dat vor fi din nou prieteni. Ba chiar se așteaptă ca soția lui să lanseze o altă piesă cu saxofonistul, așa cum au făcut și în trecut. Însă rămâne de văzut dacă această viitoare colaborare nu va afecta relația dintre Claudia Puican și Armin Nicoară.


Sursa: bzi.ro