Crimă la Constanța. Un bărbat și-a ucis mama pentru că i-a spus că ascultă muzică prea tare

170


Situație incredibilă în județul Constanța. Un bărbat din comuna constănțeană Cogealac a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Individul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor.

Vineri, 12 martie 2021, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Și-a ucis mama că i-a spus că ascultă muzică prea tare

Individul și-ar fi omorât în bătaia mama în vârstă de 92 de ani, după ce femeia i-ar fi reproșat că ascultă muzică la un volum prea înalt.

Procurorii au precizat că „din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, în jurul datei de 07 martie, în cursul nopții, fiind sub influența băuturilor alcoolice, în locuința comună din localitatea Cogealac, în urma unui conflict spontan generat de nemulțumirea victimei că fiul ei asculta muzică la un volum tare, deși ora era târzie, inculpatul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele mamei sale, în vârstă de 92 de ani, astfel încât i-a provocat leziuni traumatice grave, constând în hemoragie și contuzii meningo-cerebrale, fracturi ale oaselor nasului și multiple fracturi costale, ce au condus la decesul acesteia, survenit la data de 11 martie 2021, în spital”.

În fața anchetatorilor, autorul a spus că, deși mama sa suferise leziuni grave, el a încercat să îi acorde ajutor medical la domiciliu, prin aplicarea de bandaje pe rănile sângerânde, cu scopul de a încerca să ascundă comiterea infracțiunii.

Când starea victimei s-a înrăutățit, a rugat un vecin să cheme numărul unic de urgență 112. Bărbatul nu a spus vecinului ori personalului medical cum a ajuns mama sa în această stare, scrie ctnews.ro.


Sursa: bzi.ro