miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNationalCruzime fără margini din partea unui polițist: și-ar fi bătut cei doi...

Cruzime fără margini din partea unui polițist: și-ar fi bătut cei doi copii vitregi, i-ar fi legat de un copac sau i-ar fi înfometat

[ad_1]

Un agent de la Poliţia Transporturi Feroviare Arad este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorilor şi violenţă în familie, după ce şi-ar fi agresat fizic cei doi copii vitregi, un băiat de 9 şi o fată de 10 ani, pe care i-ar mai fi legat uneori de un copac din grădină sau i-ar fi înfometat, relatează Agerpres.

Cruzime fără margini din partea unui polițist

Cazul a ajuns să fie cercetat după ce băiatul de 9 ani s-a plâns unui poliţist din satul său. Asistenţii sociali au cerut imediat şi au obţinut un ordin de protecţie provizoriu, care a fost prelungit ulterior de judecători la o perioadă de şase luni.

„Imediat ce cazul ne-a fost adus la cunoştinţă, am făcut verificările necesare şi am obţinut un ordin de protecţie împotriva tatălui vitreg şi al mamei. Ambii copii au fost luaţi în sistemul de protecţie şi au fost incluşi într-un program de consiliere pentru a fi stabilizaţi emoţional”, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, Erika Stark.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a declarat că agentul respectiv are 35 de ani şi este cercetat în urma unei sesizări depuse de asistenţii sociali.

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 35 ani din localitatea Şiria şi-ar fi agresat cei doi copii vitregi la domiciliu. La momentul respectiv a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele tatălui vitreg şi al mamei. Cercetările se continuă pentru rele tratamente aplicate minorilor şi violenţă în familie’, a declarat Claudia Iuga.

Conform unor surse din cadrul Primăriei comunei Şiria, copiii au susţinut în faţa asistenţilor sociali ai instituţiei că au fost bătuţi în mod repetat cu bastonul de poliţist şi că au fost legaţi de un copac din grădina casei, iar uneori erau înfometaţi de către părinţi.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments