Cu cât vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute. Cei doi riscă ani buni de închisoare

53


După descinderile care au avut loc ieri s-a aflat cu cât vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute. Cei doi s-au reprofilat în timpul pandemiei și au renunțat la fast-food-ul pe care îl dețineau. Soții Pastramă au ajuns să vândă măști de protecție inscripționate cu logo-urile marilor branduri, care acum le-ar putea aduce ani grei de închisoare.

Nevoiți să renunțe la celelalte afaceri pe care le dețineau, au decis să producă măști de protecție inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton. Brigitte trece printr-o perioadă nefastă, iar de curand aceasta a fost umilită de o angajată.

Cu cât vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute

Potrivit reclamei pe care aceștia o făceau pe rețelele de socializare, prețurile variau între 21 și 70 de lei. Pe site-ul www.mastidefirma.ro, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă,  fac reclamă la propriile măști, dar nu orice fel de măști, ci inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton.

Cei doi și-au recunoscut faptele, în urma audierilor care au avut loc ieri, și au declarat că nu au știu că vânzarea măștilor false constituie o infracțiune.

Anchetatorii au stabilit că aceste măști vor fi trimise în Franța, la Paris, la celebra casă de modă, iar experții, dacă vor constata că acestea sunt niște copii, vor putea deveni parte civilă în eventualitatea unui proces.

În următoarea perioadă, Brigitte și Florin Pastramă sunt nevoiți să se prezinte la fiecare termen la poliție, să spună dacă-și schimbă domiciliul și să spună din ce își câștigă existența.

Brigitte și Florin Pastramă mai vor un copil?

În cadrul reality-showului, care le poartă numele, cei doi își exprimă pe față toate sentimentele. Nu de puține ori au fost surprinși certându-se sau în ipostaze mai intime. Recent, fanii celor doi au fost surprinși când l-au auzit pe Florin cum bate apropouri cu privire la faptul că, cât de curând, ar putea să devină tătic.

În timp ce Brigitte i-a spus lui Florin Pastramă să spele câinele în partea „dorsală”, bărbatul a făcut o referire la o posibilă sarcină spunând că în acest fel „exersează pentru viitorul copil”.

„Exersez pentru viitorul copil pe care mi-l face Brigitte. Băi, îți fac copil, dar tu te ocupi de el”, spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii.

Vorbele spuse de actualul soț a lui Brigitte i-a pus pe telespectatori pe gânduri, însă, până când acest lucru o să devină realitate, cei doi își îndreaptă atenția pe patrupedul de care au grijă.

Animalul de companie este în centrul atenției

„Jo a avut trei concursuri și a câștigat premiul cel mare la toate. O să mai mergem la sfârșitul lunii iulie, la începutul lunii august în Istanbul la expoziție, deoarece a câștigat și un titlu internațional și dacă mai câștigă două titluri internaționale în două țări diferite va deveni campion european.

Trebuia să mai mergem și în Grecia cu el la expoziție, dar nu am mai mers, pentru că fix atunci au operat-o pe mama lui Florin și a fost nasol. L-am înscris la un concurs internațional în Istanbul. E foarte tare la concurs, mergi cu scăunel de camping, cu cort.

Prima dată am fost cu Sara. Acum trebuie să ne facem bilete. Mergem la Istanbul și trebuie luăm o casă acolo, pentru că nu putem să-l ținem la hotel”, a declarat Brigitte Pastramă.


Sursa: bzi.ro