Cu ce se ocupă acum Monica de la Candy? ”Câștigă cât să trăim de pe o zi pe alta”

40


În ani 2000, la modă era trupa Candy. Giulia, Selena şi Monic formau un trio care încânta pe toţi adolescenţii. Anii au trecut, iar fiecare a apucat-o pe drumul ei. Monica, conform unor bârfe mondene, ar fi rămas atunci însărcinată cu impresarul ei, Lucian Ionescu. Pe când însă era gravidă, ar fi părăsit-o şi s-ar fi căsătorit cu Jeanine şi i-ar fi făcut acesteia o fată. Monica de la Candy, în schimb, a născut un băiat.

Ani de zile, cele două femei s-au aflat într-un conflict constant. Pe 26 decembrie 2020 însă, Lucian Ionescu a murit. Rămasă fără nici un venit, Monica s-a reprofilat. A renunţat la muzică şi s-a angajat ca secretară la o firmă. Mai mult, s-a mutat cu fosta ei rivală, Jeanine, şi îşi cresc copiii împreună în aceeaşi casă.

Probleme financiare pentru fostele partenere ale lui Lucian Ionescu

”Ne este foarte greu, nu am pensie de urmaș, căci Lucian nu era pensionar, firma de impresariat este pe minus de anul trecut. Am absolvit Facultatea de Filologie, secția Română-Franceză, dar nu pot preda, nu pot da meditații, pentru că nu am lucrat în învățământ și nu am voi. Am casă, firmă și mașină luate în rate, ajung, în total, lunar, la aproape 5.500 de lei. De unde să iau acești bani? Importantă este casa, am rată de 1.700 de lei lunar, încă 30 de ani. Încercăm să amânăm câteva rate, dar nu am găsit înțelegere la bănci. În plus, ne-a venit și o plată la lumină, de 4.000 de lei, nu știu de unde este atât de mare, este peste puterile noastre totul”, a spus Jeanine pentru impact.ro.

Şi Jeanine a vrut să se angajeze, dar problemele de sănătate cu care a rămas în urma infectării cu coronavirus, au împiedicat-o.

”Respir tare greu, mi-au ieșit foarte prost analizele la ficat, la plămâni, iau niște tratamente, d-abia pot să ies un pic pe afară”, a mai spus aceasta.

Cele două femei, acum, fac echipă şi îşi cresc copiii împreună.

”Monica și-a găsit recent un loc de muncă, iar eu am rămas acasă, ca să am grijă de fiul ei și al lui Lucian, dar și de fiica mea, Alexandra, care suferă din naștere de o boală autoimună, cântărind doar 40 de kilograme, la 17 ani. Monica s-a angajat recent, lucrează ca secretară la o firmă, unde primește un salariu de 2.500 de lei, câștigă cât să trăim de pe o zi pe alta. Banii sunt foarte buni, ne ajung pentru mâncare și pentru utilități, dar pentru ratele la bănci și pentru alte restanțe nu știu de unde vom mai face rost!”, ne-a mai declarat Jeanine Ionescu.

S-au mutat împreună pentru binele copiilor

Cele două femei au fost mulţi ani rivale, din cauza legăturii lor cu Lucian Ionescu. Acum însă au trecut peste probleme.

”Lucian și Monica au un fiu, pe Matei, care înseamnă dar de la Dumnezeu, îl iubesc ca pe copilul meu, l-am crescut. Cu Monica am făcut pace de mult timp, este un om tare bun. Eu, Lucian și Monica am trăit împreună, timp de 9 ani, în aceeași casă. Lucian a vrut ca băiatul lui să aibă și tată și mamă. Fiul lor îi duce dorul lui Lucian. Vorbește cu papagalul pe care i l-am luat, crede că e reîncarnarea tatălui său. Orice vrea să facă îi spune papagalului. Ți se rupe inima, când îl vezi, îl adoră pe Lucian, dormea la spatele lui. Seara spuneau împreună rugăciuni”, a mai mărturisit Jeanine Ionescu.

Și Alexandra, fiica lui Jeanine și a lui Lucian, se luptă să contribuie cu bani pentru casă. Este o pictoriță talentată şi a scos la vânzare câteva icoane și tablouri, pe contul de Facebook al lui Lucian Ionescu. Tatăl ei a murit la vârsta de numai 62 de ani.

„Eu nu prea credeam în acest coronavirus, sinceră să fiu, nu credeam că este atât de grav. Nu știu de unde ne-am îmbolnăvit, de la cine am luat. Noi am fost și la munte, și la televiziune, dar nu pot da vina pe nimeni, am fost în multe locuri”, a mai spus Jeanine


Sursa: bzi.ro