Cum arată azi Boy George, fosta vedetă anilor ‘80. Scandalurile si abuzurile l-au facut de nerecunoscut

47


Boy George, pe numele lui adevărat George O’Dowd, a fost ca o stea căzătoare, iar cum arată azi este de-a dreptul spectaculos. A strălucit un pic apoi dispărut. Ajuns acum la 60 de ani, artistul este de nerecunoscut. Supraponderal și cu un aspect neîngrijit, cu greu amintește de personajul colorat de odinioară.

Și nu pentru că nu ar fi talentat, ci pentru că Boy George a adoptat rapid un comportament de „băiat rău” înlănțuind scandaluri legate de consumul de droguri, cu scandalurile de tot felul.

Cum arată azi Boy George, fosta vedetă anilor ‘80

În 2005 el fost condamnat să măture străzile din New York fiind acuzat de obstrucţionarea justiţiei, după ce nu s-a prezentat în instanță unde fusese chemat pentru deținere și consum de cocaină.

Puțin mai târziu, în 2007, el a fost condamnat să execute o pedeapsă de 15 luni de închisoare pentru un că ar fi abuzat de o escortă masculină.

După perioada petrecută în închisoare, Boy George a devenit vegetarian, a slăbit și chiar și-a lansat propria linie de machiaj.

Totul părea să fie din nou în ordine în viața cântărețului până când, după o perioadă de liniște, Boy George a fost acuzat că ar fi încercat să fraudeze 180.000 de lire de la actualul baterist al trupei care îi acuză și de demitere nejustificată după 37 de ani.

Cine este Boy George

George O’Dowd  s-a născut George Alan O’Dowd la 14 iunie 1961, la Eltham, Londra, la părinții Gerry și Dinah O’Dowd. George a crescut într-o gospodărie plină de viață cu cei patru frați și o soră.

În ciuda faptului că face parte din marea clasă muncitoare puiet irlandeză, George susține că a avut o copilărie singură, referindu-se la el însuși drept „oaia roz” a familiei.

Pentru a ieși în evidență în gospodăria dominată de bărbați, George și-a creat propria imagine, de care a ajuns să depindă. „Nu a făcut-o’nu mă deranjează să merg pe stradă și să fiu privit. Mi-a plăcut ”, a reamintit el mai târziu.

George nu a făcut-o’Nu sunt în conformitate cu arhetipul tipic al elevilor. Cu o orientare mai mult către artă, mai degrabă decât spre știință și matematică, a fost greu să se încadreze în stereotipurile tradiționale masculine.

Cu munca lui școlară suferind și o luptă continuă de inteligență între el și profesorii săi, nu a fost’cu mult înainte ca școala să renunțe și să-l expulzeze pe George pentru comportamentul său din ce în ce mai înverșunat și de haine și machiaj.

Curând George s-a aflat din școală și fără un loc de muncă. El a luat orice muncă pe care ar putea să o găsească, care i-a plătit suficienți bani pentru a trăi, inclusiv un cules de muncă; un stint ca un moară; ba chiar un concert de make-up artist la Royal Shakespeare Company, unde a ales câteva tehnici la îndemână pentru propria utilizare personală.


Sursa: bzi.ro