duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanCum arată Daniela Crudu, însărcinată în luna a cincea: „Nu mă abțin...

Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în luna a cincea: „Nu mă abțin de la nimic”

Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în luna a cincea: „Nu mă abțin de la nimic”

[ad_1]

Fanii fostei asistente TV sunt curioși cum arată Daniela Crudu, care este însărcinată în luna a cincea, cu cel de-al doilea copil. Focoasa brunetă are deja o fetiță, pe nume Daiana Maria, care va împlini un an peste câteva luni. În ceea ce privește sarcina actuală, Daniela Crudu urmează să aducă pe lume un băiețel, de data aceasta.

Daniela Crudu are o sarcină fără probleme și e extrem de încântată de noua etapă din viața ei, una care o împlinește. Ba mai mult, nu exclude ideea de a mai avea un copil în viitor. Fosta asistentă TV are o fetiță, pe Daiana Maria, și doar peste patru luni își va strânge în brațe și fiul.

Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în luna a cincea

Daniela Crudu a făcut o comparație între cele două sarcini. Dacă la prima au existat ceva probleme, de această dată totul merge foarte bine. Bruneta are poftă de mâncare și nu se abține de la nimic. Daniela Crudu e însărcinată în cinci luni și nu a luat prea mult în greutate, iar asta se poate vedea și în imaginile postate pe rețelele de socializare.

„În primul rând am poftă de mâncare ca lumea. În prima sarcină nu am mâncat mai deloc. Și acum mănânc și nu mă abțin de la absolut nimic, chiar vreau să ia copilul în greutate bine. Nu vreau să am probleme. Acum nu mai sunt așa speriată ca prima oară. Acum sunt mai relaxată”, a mărturisit fosta asistentă TV.

Fiica ei are o personalitate foarte puternică

Referitor la fetița ei, Daiana, aceasta o uimește în fiecare zi. Despre ea, vedeta spune că are o personalitate puternică.

„Este o nebunatică. Are personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea. Este o răsfățată, deci o să facă numai ce vrea ea, și el o să fie mai cuminte”, a mai spus Daniela Crudu.

Chiar dacă nu a dus încă la capăt această sarcină, Daniela Crudu nu se oprește aici. Ea face planuri pentru o familie mai numeroasă și recunoaște că s-a gândit și la al treilea moștenitor.

A avut probleme la prima naștere

Daniela Crudu recunoaște că a avut ceva emoții la prima naștere. Ea a fost nevoită să stea câteva zile în spital înainte de a o aduce pe lume pe Daiana Maria. Micuța și-a petrecut prima noapte din viață într-un incubator.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Aveam probleme, că sarcina era joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu aveam chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi”, a dezvăluit Cruduța la Xtra Night Show.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments