Dana Săvuică a refăcut coperta Playboy de acum 22 de ani și nu-și arată deloc vârsta. Cum arată fiica ei

54


Celebrul fost fotomodel Dana Săvuică, care a refăcut anul trecut coperta Playboy, nu-și arată deloc vârsta în ciuda celor 51 de ani. În urmă cu șase ani, femeia de afaceri a divorțat de soțul cu care are o fiică, Julie, care are 25 de ani. Însă, vedeta TV are în momentul de față o relație cu un bărbat a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie încă. Totuși, ea a recunoscut că se cunosc de vreo 30 de ani…

Dana Săvuică este un fost fotomodel, realizatoare de emisiuni TV și o femeie de afaceri din România. Născută într-o familie de diplomați, ea și-a petrecut copilăria alături de părinții aflați în misiune în Asia de Sud-Est. Apoi, școala gimnazială și liceul le-a făcut în România, locuind la bunicii din Târgoviște. Începutul anilor 90 o găsesc ca studentă la Academia de Studii Economice, secția de Relații Economice Internaționale. În această perioadă a avut primul contact cu modellingul, carieră căreia i-a pus capăt în 1997, când și-a început cariera în business, înființând agenția de modele Etiquette Models. A devenit o adevărată vedetă de televiziune în anul 2001, cu emisiunile de la Acasă TV.

Dana Săvuică, în Playboy

Dana Săvuică este prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999. Pe atunci, când a ales să se expună nud, frumoasa blondină avea 29 de ani. Și totuși, la 21 de ani distanță, în 2020, Dana Săvuică a fost protagonista unui nou pictorial sexy în revista Playboy. Vedeta a descris ședința foto actuală drept un remake, dar a recunoscut că nu e unul la fel de perfect ca cel de acum 22 de ani. Dana Săvuică a catalogat evenimentul drept un omagiu adus feminității, eleganței și senzualității. Pentru realizarea pictorialului, Dana Săvuică a stat o săptămână la Chicago, acolo unde a cunoscut-o pe Christie Hefner, fiica fondatorului Playboy, Hugh Hefner.

Dana Săvuică, la vârsta maturității depline

Frumoasa blondină a trecut de 50 de ani dar nu-și arată deloc vârsta. Dana Săvuică s-a născut pe 23 ianuarie 1970 în București și este în zodia Vărsător. Este una dintre cele mai celebre femeie din România, care s-a bucurat de un mare succes în urmă cu câțiva ani. Acum însă nu mai este la fel de activă în spațiul public, chiar dacă anul trecut a făcut furori cu imaginea sa perfectă în celebra revistă pentru bărbați. Oricum, ea a fost mereu admirată pentru modul în care arată, având un trup bine proproționat și o înălțime de 1,75 metri.

Dana Săvuică – fostul soț și actualul iubit

Dana Săvuică a fost căsătorită timp de 22 de ani cu Răzvan Stanciu, până în 2016, când au divorţat la notar. Cei doi au împreună o fiică superbă, pe nume Julie, cu care vedeta de televiziune se mândrește adesea pe rețelele de socializare. Aceasta a împlinit 25 de ani la începutul anului, ocazie cu care mama ei a postat un mesaj emoționant:

„25 de ani de iubire și afecțiune, de fericire și îngrijorări, de gânduri referitoare la ce-i va rezerva viitorul singurei mele fiice. Să fii mamă este unul dintre cele mai incredibile lucruri pe care le-am trăit. Prețuiesc fiecare moment în prezența ei. Sunt binecuvântată.”

Însă de aproape doi ani, Dana Săvuică și-a refăcut viața și trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Ea susține că este fericită și are acum tot ce își dorește, însă nu vrea să dea detalii despre persoana de lângă ea și preferă să o țină departe de bârfe. A precizat doar că este vorba de un bărbat pe care îl cunoaște de peste 30 de ani. Cât despre Julie, aceasta a absolvit Facultatea de Științe Politice a Universității București. În altă ordine de idei, Dana Săvuică, prima vedetă de pe coperta Playboy România, nu-și arată deloc vârsta la cei peste 51 de ani.


Sursa: bzi.ro