duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanDaniela Nane are iubit tinerel după divorțul de Adrian Cioroianu. Cine este...

Daniela Nane are iubit tinerel după divorțul de Adrian Cioroianu. Cine este de fapt acesta

Daniela Nane are iubit tinerel după divorțul de Adrian Cioroianu. Cine este de fapt acesta

[ad_1]

Daniela Nane are un iubit tinerel, de nici 30 de ani, după divorțul de Adrian Cioroianu, separarea celor doi având loc în secret. Actrița în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă recent în compania noului partener, în ipostaze tandre. Anul trecut, Daniela Nane a pus capăt celui de-al doilea mariaj, care începuse din 2016.

Actrița Daniela Nane a divorțat de Adrian Cioroianu! Anunțul bombă a fost făcut de actrița de 52 de ani pe rețelele de socializare, după ce în spațiul public au apărut imagini cu ea sărutându-se cu patos cu un bărbat mult mai tânăr, potrivit LPF.

Daniela Nane are iubit tinerel după divorțul de Adrian Cioroianu

Cei doi au fost surprinși de reporterii MediaFlux în tandrețuri în plină stradă, în fața hotelului Hilton, de pe Calea Victoriei din Capitală.

„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

Cât despre noul bărbat din viața ei, acesta este tânarul tenor Octavian Ene, de nici 30 de ani. Până la imaginile incendiare publicate în media, nimic nu anunța despărțirea de fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu.

În imagini, se vede clar că noului cuplu nu-i pasă de restul lumii. După ce s-au sărutat în stradă, cei doi îndrăgostiți au continuat gesturile tandre și în mașina tenorului. Acesta a condus-o pe frumoasa actriță cu SUV-ul său până în zona Brâncoveanu, la o spălătorie, acolo unde Daniela își lăsase mașina fostului ei soț, un Mercedes din 2019, cu care circulă încă prin oraș.

Îndragostiții nu s-au putut abține și și-au mai împărțit câteva săruturi în fugă și la despărțire, în timp ce actrița se urca în mașină. Nane a demarat apoi în trombă către locuința sa, radiind de fericire.

Cine e noul partener al Danielei Nane

Noul iubit al Danielei Nane se numește Octavian Ene, a terminat Liceul „Gheorghe Șincai” din Capitală și a studiat apoi Canto la Universitatea Națională de Muzică București, acolo unde este în prezent masterand.

Tânărul este și solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde director artistic este chiar iubita sa, Daniela Nane, care este și actriță la Teatrul Bulandra din București, dar și profesoară de actorie la liceu și la universitate.

Nu se știe când a început povestea lor de dragoste, dar se știe că cei doi au fost plecați împreună la Bruxelles, vara trecută. După ce idila celor doi a ieșit la iveală în presă, Daniela a făcut imediat anunțul divorțului. A fost o despărțire secretă, iar actrița nu a spus nici acum de când nu mai formează un cuplu cu Adrian Cioroianu.

Contactat de presă, Adrian Cioroianu a evitat să facă vreun comentariu pe marginea divorțului de frumoasa actriță.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments