duminică, mai 19, 2024
AcasăJocuri de norocDe ce să profiţi de bonusurile fără depunere la cazinouri online –ghidul...

De ce să profiţi de bonusurile fără depunere la cazinouri online –
ghidul complet

Atunci când miza pe care o practici este reală, platformele online pentru jocuri de noroc se întrec în o  mulţime de bonusuri. Eşti răsplătit pentru activitatea intensă desfăşurată pe site şi ţi se oferă în acest fel şansa să îţi măreşti experienţa în jocurile de noroc şi de ce nu, să poţi realiza şi câştiguri financiare.

Deci singura ta preocupare trebuie să fie aceea de a consulta zilnic oferta de promoţii a platformei unde eşti client şi unde deţii un cont valid de jucător. Şi în momentul în care identifici un bonus fără depunere, nu mai sta pe gânduri şi revendică-l imediat. De ce? Detaliem puţin mai jos acest lucru aşa că, citeşte cu atenţie.

1.Nu e nevoie să investeşti

Aşa cum deja cunoşti, la intrarea în portofoliul de clienţi a platformei pe care ai selectat-o ai fost întâmpinat de un bonus de client nou, cel care se acordă o singură dată unui jucător. Dar ca să intri în posesia lui a fost nevoie de minim o depunere de bani din partea ta, condiţie impusă în lista de termeni de acordare a acestuia.

Şi odată ce ai făcut depunerea solicitată, procentul promis că bonus s-a şi debitat automat în contul tău, dând în acest fel startul jocului unde urmează să îl consumi. Dar cu un bonus fără depunere ai scăpat de datoria de a cheltui vreun ban din bugetul propriu, pentru că aşa cum reiese din numele acestuia nu vei efectua nici o depunere.

Un bonus fără depunere exact asta oferă, posibilitatea de a juca pe banii platformei. Sunt bonusuri fără depunere şi fără rulaj dar  şi bonusuri fără depunere unde ai condiţie de rulare. Şi fi atent şi la o eventuală condiţie de retragere, pentru a ştii exact cât ai  voie să ridici dacă duci bonusul la bun sfârşit.

2.Diversitate

Bonusul fără depunere poate să îţi fie oferit sub mai multe forme, aşa că nu te aştepta ca de fiecare dată să primeşti doar bani. Este însă adevărat că de cele mai multe ori un bonus fără depunere exact în asta constă, în oferirea unei sume de bani pe care să o foloseşti la jocurile platformei.

Şi pentru că ai un cont de jucător care este validat de platforma banii bonusului fără depunere pe care l-ai revendicat se vor transfera imediat acolo. Nu îţi mai rămâne decât să îi foloseşti la jocul indicat de platformă şi să respecţi condiţiile impuse de rulare al acestuia.

În afară de bani efectivi, un bonus fără depunere se regăseşte şi sub forma rotirilor gratuite primite la un slot aflat în oferta platformei. Indiferent de numărul rotirilor primite le vei folosi numai acolo unde ţi se indica şi vei avea obligaţia să îl rulezi în condiţiile impuse de platformă înainte de a face o retragere.

Am enumerat deja cele 2 forme cele mai răspândite sub care poţi regăsi un bonus fără depunere ofertat de care orice site online pentru jocuri de noroc. Există însă şi un alt mod în care se percepe acest tip de bonus şi anume punctele de fidelitate pe care le obţii în schema de recompensare VIP din care eşti parte integrantă.

Aşa cum probabil ştii deja, când ai intrat în portofoliul de clienţi al platformei ai şi activat o schemă de tip VIP care îţi premiază activitatea personală pe site. Şi de fiecare dată când vei bifa un pariu sau vei juca la un slot vei acumula aceste puncte bonus.

Ideea este că aceste puncte nu rămân doar puncte, se transformă la propriu într-un bonus fără depunere și o să vezi că ţi se oferă sub diferite forme. O să primeşti contravaloarea acestora în bani, în rotiri gratuite sau chiar le poţi schimba în magazinul specializat al platformei pe cadouri reale.

În fond, tu nu ai făcut altceva decât să petreci câteva ore în compania jocului preferat şi acest lucru nu a trecut neobservat de către platformă. Acum este momentul să culegi şi roadele şi dacă ele ţi se oferă sub forma acestor bonusuri este timpul să le exploatezi aşa cum se cuvine.

3.Menţinerea bugetului

Suntem siguri că eşti un jucător pentru care ideea de joc responsabil este una pe care o şi transpui în realitate. Şi dacă faci acest lucru în mod cert că îţi rezervi un timp fix pentru jocurile de noroc şi un buget atent calculat.

Şi când vorbim despre buget este bine că întotdeauna să mizezi pe o sumă fixă pe care în nici un caz să nu o suplimentezi în caz de pierdere. Ai stabilit că joci 100 de RON pe săptămână, atunci încadrează-te în ei de fiecare dată.

I-ai pierdut, înseamnă că şansa nu ţi-a surâs şi că indiferent de cât ai suplimenta bugetul pierdut tot aşa îţi va merge. Este un lucru ştiut că jocul la recuperare este cel mai păgubos, aşa că nu intra în acest cerc vicios.

Dacă ai câştigat însă, păstrează-ţi acelaşi stil de joc şi nu trece imediat la excese cum ar fi să joci pe cea mai mare miza. Şi dacă eşti cu adevărat un jucător responsabil atunci pune deoparte o parte din câştigul obţinut şi foloseşte-l atunci când eşti într-o pasă proastă.

Ceea ce contează este că ai menţinut bugetul financiar propriu, ba în acest caz fericit chiar l-ai suplimentat cu brio. Şi dacă pui mâna şi pe câteva bonusuri fără depunere în nici un caz nu vei pune presiune pe bugetul propriu ci îl vei ţine în siguranţă. 

Concluzie

Cam asta face un bonus fără depunere, ţi se oferă sub o largă diversitate de forme, îţi ţine bugetul în siguranţă şi îţi permite în final să faci câştiguri fără să te coste nimic.  Dar ca să ajungi în această postură cheia este un joc responsabil care să te ţină departe de excese dar şi puţină determinare care să te ajute să îi duci condiţiile la bun sfârşit, aşa că nu îţi putem dori în final decât succes!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments