[ad_1]
Detalii incredibile despre plecarea Vulpiței și a lui Viorel, de la Acces Direct au iesit acum la iveală. Toată lumea s-a întrebat de ce au plecat aceștia, mai ales ca plecarea a fost una fulgerătoare. Motivul plecarii se pare ca ar fi semnăturile a 4.000 de oameni, în cadrul unei petiții care solicită încheierea serialului Vulpița.
Plecarea Vulpiței și a lui Viorel de la Acces Direct a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că aceasta a fost anunțată de Mirela Vaida, din senin, la Antena 1.
Toată lumea s-a întrebat de ce anume plecarea celor doi soți din Blăgești de la Acces Direct a fost una fulgerătoare, de pe o zi pe alta.
Vulpița și Viorel Stegaru au părăsit emisiunea de la Antena 1 după mai bine de 8 luni în care au apărut aproape zilnic pe micul ecran, spre disperarea oamenilor care nu mai suportau să audă lucruri despre ei. Cu toate acestea, se pare că altul este adevărul din spatele celor întâmplate.
Detalii incredibile despre plecarea Vulpiței și a lui Viorel, de la Acces Direct. Mirela Vaida a ascuns totul
Ei bine, se pare că există alte lucruri la mijloc și plecarea celor doi ar fi fost cauzată de semnăturile a 4.000 de oameni, în cadrul unei petiții care solicită încheierea serialului Vulpița.
„Prin prezenta petiție se solicită în mod public luarea unor măsuri din partea instituțiilor statului, respectiv CNA, Ministerul Educației, DGASPC Vaslui, asupra emisiunii Acces direct, Antena 1, în cazul Vulpiţa (Veronica și Viorel Stegaru).
Acest subiect încalcă orice prevederi ce țin de integritatea, respectiv defăimarea publică a două persoane cu vizibile probleme de educație.
Cei doi asistați sociali beneficiază de ajutoare sociale deși nu fac muncă în folosul comunității, fiind totodată apţi de muncă.
Cei doi, având un copil în vârstă de 2 ani, nu se preocupă de bunăstarea, respectiv buna creștere și susținerea financiară în ceea ce privește creșterea copilului.
Cei doi au fost expuși public cu viața lor personală, prezentându-se în mod explicit detalii din viața lor intimă, oferind detalii cu tentă sexuală, în mod public în intervalul orar 17-19, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul 5.01.2020-prezent.
Se solicită public luarea unor acțiuni din partea DGASPC Vaslui cu privire la integritatea copilului, precum şi a situației financiare a celor doi în vederea creșterii copilului.
Se solicită DGASPC Vaslui reevaluarea dosarului de asistaţi social a celor doi, apţi de muncă d.p.d.v. medical, respectiv suspendarea acestui drept.
Se solicită CNA evaluarea informațiilor făcute publice în această emisiune moderată de Mirela Vaida în intervalul 05.01.2020-prezent, cât şi a celor doi protagoniști.
Totodată, evaluarea detaliilor cu privire la activitățile celor doi și exemplul de urmat în urma difuzării publice a informațiilor.
Se solicită CNA și Ministerului Educaţiei evaluarea informațiilor transmise în această emisiune, respectiv detalii defăimătoare intime, pornografice și explicite, violente, instigatoare la ură, care pot reprezenta un punct de reper pentru tinerii care au acces la emisiune şi a acestui subiect, care este transmis tuturor abonaților din România și pe platformele online AntenaPlay, YouTube, etc
Conform normelor CNA, articolului 18 (1) b), «Nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00 – 23,00 producţii care prezintă: b) scene de sex, limbaj sau comportament trivial, vulgar sau obscen;
art. 40 – (1) În virtutea dreptului la propria imagine, în cazul în care în programele audiovizuale se aduc acuzaţii unei persoane privind fapte sau comportamente ilegale ori imorale, acestea trebuie susţinute cu dovezi, iar persoanele acuzate trebuie contactate şi invitate să intervină pentru a-şi exprima punctul de vedere.
În situaţia în care persoana vizată refuză să prezinte un punct de vedere sau nu a putut fi contactată prin încercări repetate, trebuie precizat acest fapt.
(4) Moderatorii programelor au obligaţia să solicite ferm interlocutorilor să probeze afirmaţiile acuzatoare, pentru a permite publicului să evalueze cât de justificate sunt acestea.
(5) Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă.
– art. 47 (3): Sunt interzise în programele audiovizuale afirmaţii defăimătoare generalizatoare la adresa unui grup/comunităţi definit(e) de gen, vârstă, rasă, etnie, naţionalitate, cetăţenie, credinţe religioase, orientare sexuală, nivel de educaţie, categorie socială, afecţiuni medicale sau caracteristici fizice.»”, se arată pe petitieonline.com.
[ad_2]