Doi bărbați din București au fost arestați, după ce ar fi tăiat frânele unei mașini pentru a provoca un accident

69


Doi bărbați din București au fost arestați astăzi, după ce ar fi tăiat frânele mașinii unui rival. Cei doi bărbați sunt acuzați de tentativă de omor calificat pentru gestul pe care l-au făcut într-o noapte din luna mai. Din fericire, bărbatul care a fost vizat de intențiile criminale ale celor doi rivali a sesizat că mașina nu funcționează bine înainte de a fi prea târziu pentru el.

Cel doi bărbați care ar fi tăiat în mod intenționat racordurile de la sistemul de frânare față ale unui autoturism care se afla în folosința unei persoane cu care unul dintre cei doi era în conflict au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Bucureşti.

Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore

Miercuri, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un bărbat sub aspectul infracţiunii de tentativă de omor calificat şi faţă de un altul sub aspectul infracţiunii de complicitate la tentativă de omor calificat.

„Din probele administrate până în prezent, a rezultat faptul că în noaptea de 08/09.05.2022, în jurul orei 00,19, pe fondul unei relaţii conflictuale dintre inculpatul C.O. şi persoana vătămată N.G., inculpatul D.C. s-a deplasat cu autoturismul marca Mercedes S Klasse, condus de celălalt inculpat, la imobilul din Sectorul 5, unde locuia persoana vătămată şi, folosind un instrument tăietor, a secţionat cu intenţie racordurile de frână de la sistemul frânare faţă al autoutilitarei marca VW, utilizată de aceasta, cu scopul de a-i suprima viaţa prin provocarea unui accident de circulaţie”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, citat de Agerpres.

Cercetările continuă

Parchetul informează că a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a celor doi pe o durată de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.


Sursa: bzi.ro