Dorian Popa face noi dezvăluiri: ”Am un complex mic de când eram puști”

37


 

Dorian Popa și-a făcut o nouă intervenție estetică! Artistul s-a lăsat pe mâinile specialiștilor pentru a-și face mici modificări la nivelul feței. Despre ce intervenție estetică este vorba și ce spune Dorian Popa?

Dorian Popa a trecut pragul medicului estetician pentru a-și face o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Artistul își dorea de mult timp să își corecteze un complex pe care îl avea încă de când era copil. Nu este prima oară când acesta se lasă pe mâinile medicilor specialiști pentru astfel de intervenții.

Dorian Popa și-a făcut implant de barbă, și-a conturat mandibula și, de asemenea, a optat și pentru o serie de modificări în zona frunții. De data aceasta, cântărețul a dorit să își injecteze botox în mai multe zone ale feței.

„Vă arăt acum la ce șiretlicuri apelez ca să scap de orele de muncă care se văd direct pe fața mea. Am un complex mic de când eram puști. Nu am mandibula cum îmi doresc, așa că doamna doctor rezolvă”, a spus artistul pe Instagram.

„O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum. În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a spus esteticianul, în timp ce Dorian Popa înregistra.

Cântărețul a fost mulțumit de intervenția estetică pe care și-a făcut-o:

”Ia uite, zici că am 15 ani din nou”.

De ce a refuzat Dorian Popa a refuzat un contract de peste 100. 000 de euro

Artistul a povestit că, la un moment dat, a primit o ofertă foarte generoasă, dar nu a putut să semneze contractul. Un studio de videochat l-a contactat pentru a le face reclamă, dar artistul a zis PAS din start.

„A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun.

 

Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului.”,a declarat artistul.

 


Sursa: bzi.ro