sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăNationalFetiţa dispărută şi găsită prin sistemul RO-Alert a fost răpită şi abuzată...

Fetiţa dispărută şi găsită prin sistemul RO-Alert a fost răpită şi abuzată chiar de cel care a sunat la 112

[ad_1]

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a recunoscut că fetiţa de 11 ani din Ilfov a cărei dispariţie fusese anunţată prin mesaje Ro-Alert, se afla la locuinţa sa, a fost reţinut, fiind acuzat de agresiune sexuală.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunţat, sâmbătă, că au început urmărire penală faţă de bărbatul care vineri a anunţat autorităţile că fetiţa de 11 ani, dată dispărută inclusiv prin mesaje Ro-Alert, se află la locuinţa sa. Bărbatul, care are aproximativ 50 de ani, este acuzat de agresiune sexuală.

„S-a reţinut că la data de 4.08.2023, în intervalul orar 11:00-18:50, inculpatul a luat-o pe persoana vătămată minoră, dată în urmărire ca urmare a dispariţiei sale, la locuinţa sa din municipiul Bucureşti, sector 1, perioadă în care a întreţinut acte de natură sexuală prin aceea că a atins-o şi mângâiat-o în zonele intime, anume pe sâni, picioare, fese şi spate, respectiv că a sărutat-o pe gât”, au informat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Copila dată dispărută s-a apropiat de el, pentru a vedea ce vinde, iar astfel, bărbatul a luat-o şi a dus-o la el acasă

Procurorii au sesizat instanţa de judecată, solicitând emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului.

Surse judiciare au declarat pentru Neews.ro că bărbatul deţine o tarabă în Sectorul 1, la care vinde diverse bunuri. Copila dată dispărută s-a apropiat de el, pentru a vedea ce vinde, iar astfel, bărbatul a luat-o şi a dus-o la el acasă. După apariţia mesajelor care anunţau dispariţia fetiţei, bărbatul a anunţat că minora se afla la locuinţa lui.

Vineri, o fată de 11 ani care a plecat de acasă, din judeţul Ilfov, a fost căutată de poliţişti, ea fiind văzută la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei. Totodată, a fost solicitat sprijinul cetăţenilor, prin mesaj Ro-Alert.

 

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments