Fiica lui Eminem, în lenjerie intimă pe rețelele de socializare. Cum arata tânără care a încins imaginația bărbaților

49


Toată lumea știe că Eminem este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi americani, însă puțini știu cum arată fiica lui. Hailie Jade nu mai este o copilă și a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare. În cea mai recentă fotografie pe care a publicat-o în mediul online, tânăra a renunțat la inhibiții și a pozat în lenjerie intimă. Imediat după această postare, a primit mii de aprecieri din partea internauților.

Chiar daca Eminem are trei copii, doar Hailie Jade este fiica biologică, ceilalți doi fiind înfiați de către rapper.

Fiica lui Eminem, în lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Fiica mijlocie a lui Eminem a atras atenția tuturor internauților cu ultima fotografie publicată în mediul online. Hailie Jade Mathers a primit mii de aprecieri din partea prietenilor virtuali, după ce a publicat o fotografie în lenjerie intimă.

Deși Eminem are trei copii, toate fete, doar uneia îi este tată biologic. Rapperul a ales să adopte două fete pentru a le oferi suport financiar, dat fiind faptul că ambele proveneau din medii toxice și cu un statut social precar. Iată că Hailie Jade este singura fiică a artistului care îi împărtășește în totalitate ADN-ul.

Este cunoscut faptul că multe dintre piesele lansate de rapper sunt inspirate de fiica lui Hailie, semn că iubirea pentru fiica lui este fără limite.

Hailie a publicat o fotografie în care este îmbrăcată sumar, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Aceasta este îmbrăcată doar în bikini și sutien de culoare albă, iar aprecierile și mesajele din dreptul imaginii nu au încetat să apară.

Descrierea fotografiei este una pozitivă: „Pregătită pentru zilele de vară”, a scris ea în dreptul imaginii din oglindă.

Hailie are un trup de invidiat, iar aprecierile nu au încetat să apară. În vârstă de 25 de ani, Hailie este un adevărat influencer pe rețelele de socializare, unde a strâns peste 2 milioane de fani numai pe Instagram.

Hailie și Eminem au o relație foarte bună, rapperul mândrindu-se în orice moment cu ea. Cei doi se înțeleg de minune și păstrează legătura de familie cât mai puternică.

Acesa anu a fost primul moment în care fiica lui Eminem publică astfel de fotografii, iar multe dintre ele au adunat sute de mii de aprecieri din partea prietenilor virtuali.

Eminem a lansat o piesă pentru Hailie

În 2001, Eminem a lansat o piesă cu un videoclip al cărui protagonistă a fost chiar fiica lui, Hailie, pe vremea când era doar un bebeluș.

„Copila mea micuță continuă să crească. O văd cu mândrie cum se face mare”, sunt câteva dintre versurile pe care le cântă Eminem în piesă lansată pentru fiica sa, Hailie. Chiar pe aceeași melodie, Eminem a înregistrat-o pe Hailie cântând, pe vremea în care era doar un copil mic.

Cum arată Andra Mihail, concurenta „Chefi la Cuțite”, în costum de baie

Pentru a fi cât mai vizibile pe rețelele de socializare, vedetele de sex feminin postează în mediul online fotografii în care apar în ținute provocatoare. Dacă mai sus am arătat cum arată fiica lui Eminem, în rândurile de mai jos revenim pe meleagurile autohtone și vă arătam cea mai noua prezență din showbiz-ul românesc. Este vorba despre Andra Mihail, concurenta lui Chef Scărlătescu. Aceasta este o prezență de-a dreptul deosebită și impresionează de fiecare dată cu frumusețea răpitoare în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”.

De asemenea, superba brunetă este foarte activă și pe rețelele sociale, locul în care e foarte activă și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente din viața ei, însă o fotgrafie în costum de baie a atras toată atenția internauților.

Concurenta „Chefi la Cuțite” a publicat pe pagina de Instagram o imagine de-a dreptul incendiară, care a pus pe jar publicul masculin. Un lucru e evident, Andra Mihail este posesoarea unui trup de invidiat și a celor mai apetisante forme, iar costumul de baie la care a apelat îi pune într-o lumină bună atuurile fizice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hailie Jade (@hailiejade)
Sursa: bzi.ro