Fiul unei familii de dascăli s-a sinucis. Bărbatul în vârstă de 42 de ani s-a aruncat în fața trenului

218


Sorin Prundan, fiul a doi dascăli din Arad, a ales să își pună capăt zilelor la doar 42 de ani, aruncându-se sub un tren.

Sorin Prundan, fiul unei familii de dascăli din Arad, trecea, încă de acum câțiva ani, printr-o depresie teribilă.

Tatăl bărbatului murise în urmă cu șapte ani, însă mama acestuia era alături de el. Acesta este și motivul pentru care femeia a alertat, duminică, autoritățile, când a văzut că fiul ei a plecat de acasă, nu înainte de a o amenința că își va pune capăt zilelor.

Sorin a ales un mod cumplit de a pleca din această lume. S-a așezat pe calea ferată și și-a așteptat sfârșitul.

Apropiații acestuia spun că era un om extraordinar înainte să cadă în depresie.

„Avea două facultăți absolvite și era un băiat extrem de cuminte, foarte la locul lui. Provenea și dintr-o familie bună și era o plăcere să stai de vorbă cu el. A avut unele probleme și din păcate astea l-au afectat atât de tare încât l-au împins să facă acest gest”, povestește un cunoscut al acestuia, potrivit specialarad.ro.

Comunicatul Poliției

„Azi-noapte, în jurul orei 23, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că, între firele de cale ferată, la aproximativ 150 de m de trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Glogovăț, se află secționat corpul unei persoane. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de la Poliția Transporturi și un echipaj al ambulanței.

Din primele verificări, a reieșit că este vorba de un bărbat de 42 de ani din municipiul Arad. Se pare că acesta ar fi fost lovit de un tren marfar, care circula pe sensul Glogovăț spre Arad. În urma impactului bărbatul a decedat. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, bărbatul figura ca dispărut de la domiciliu din dimineața zilei de 25 aprilie. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Arad.


Sursa: bzi.ro