sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăCancanFosta vedetă Playboy, Roxana Ciuhulescu a fost înșelată de ziua ei! Vedeta...

Fosta vedetă Playboy, Roxana Ciuhulescu a fost înșelată de ziua ei! Vedeta se mută în casă nouă

[ad_1]

Fosta vedetă Playboy, Roxana Ciuhulescu este împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Aceasta abia așteaptă să se mute în noua locuință la care visează de multă vreme. Vedeta a stat în chirie timp de cinci ani, iar acum vrea să locuiască în propria casă.

Cu toate a fost înșelată de fostul soț, Roxana trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Silviu Bulugioiu. Cei doi se înțeleg foarte bine și sunt de nedespărțit. Un cuplu la fel de solid este și cel format din Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu. Cu toate că nu sunt căsătoriți și există o diferență de vârstă între ei, asta nu este o problemă. 

Fosta vedetă Playboy, Roxana Ciuhulescu a fost înșelată de ziua ei!

Roxana Ciuhulescu este în prezent căsătorită cu Silviu Bulugioiu. Aceasta a divorțat de fostul soț din cauza infidelității. Vedeta ar fi fost înșelată chiar de ziua ei de către Mihai Ivănescu. Bărbatul a fost împreună cu o femeie de origini japoneze. La scurt timp, Roxana a anunțat că va divorța. Când artista împlinea 38 ani, a fost anunțată de către fostul său partener că va trebui să plece în Japonia. Acesteia i s-a părut ciudat gestul, dar mai târziu a aflat și motivul plecării lui Mihai Ivănescu. 

„Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia. Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul. După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, a precizat o sursă apropiată a celor doi foști soți.

După ce a trecut peste acel episod dureros din viața sa, fosta vedetă Playboy și-a refăcut viața alături de Silviu Bulugioiu. La început i-a venit greu să se obișnuiască cu viața publică pe care vedeta o are, având în vedere că bărbatul nu este cunoscut. În cele din urmă a făcut câteva eforturi din dragoste pentru soția sa pentru a se acomoda. Printre vedetele ce au fost înșelate se numără și Laura Giurcanu. Bărbatul a fost cu o altă femeie la numai 10 metri de influenceriță.

Roxana Ciuhulescu se mută în curând în casă nouă

Roxana Ciuhulescu a locuit timp de cinci ani în chirie împreună cu partenerul său de viață. În cele din urmă, aceasta s-a decis să se mute în propria casă. Cei doi au dorit să cumpere locuința în care stăteau, însă proprietara s-a răzgândit între timp și au trebuit să caute alta. Vedeta a precizat că a fost destul de stresată și îngrijorată din cauza noii case deoarece nu toate s-au potrivit așa cum a crezut. 

„Abia așteptăm să ne mutăm în casa noastră. Nu e deloc simplu, în ultima vreme am fost extrem de ocupați, îngrijorați, stresați, etc, că nu s-au potrivit toate cum am crezut noi. Dar vorba aia, nu construim case în fiecare zi și mai avem dreptul să și greșim”, a declarat Roxana Ciuhulescu. 

Vedeta a precizat că nu este o casă mare, dar nici mare. Aceasta este una pe care cei doi și-au putut-o permite și pentru care au muncit mult. Mai mult de atât, a spus că și-au făcut iluzii cu privire la noua locuință și abia așteaptă să se mute.

Roxana Ciuhulescu, fosta vedetă Playboy este cu adevărat împlinită. Prezentatoarea se va muta curând în noua sa locuință alături de toată familia. 

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments