duminică, mai 19, 2024
AcasăMondenHoroscop zilnic 12 decembrie 2021. Săgetătorii sunt confuzi

Horoscop zilnic 12 decembrie 2021. Săgetătorii sunt confuzi

[ad_1]

Horoscopul zilei de 12 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător pot trece prin stări de confuzie și nu ar trebui să ia decizii.

Săptămâna se încheie cu un aspect tensionat între Soarele din zodia Săgetător și planeta iluziilor, Neptun din zodia Pești. Acest context poate aduce confuzie și irascibilitate, dar și o vitalitate scăzută. Putem fi mințiți și dezamăgiți de cei din jur și ne putem pierde încrederea în multe persoane pe care le admiram.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni…

Horoscop Berbec

Berbecii se pot simți mai obosiți și fără prea mult chef de a face ceva și ar trebui să nu-și forțeze organismul, ci să se odihnească. Nu este momentul să se implice în dezbateri și nici să ia decizii importante pentru că nu văd lucrurile clar.

Horoscop Taur

Taurilor s-ar putea să nu le iasă planurile făcute cu prietenii sau să aibă parte de niște tensiuni în familie care să le strice starea de spirit.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot avea parte de neînțelegeri în cuplu și cel mai probabil orgoliile prea mari vor fi cele care vor sta la baza tensiunilor.

Horoscop Rac

Racii nu au prea multă energie astăzi și pot fi mai stresați și irascibili. Au tendința de a se suprasolicita pentru a le demonstra celorlalți calitățile lor. Cei care așteaptă rezultatul unor analize ar trebui să ia în calcul și un posibil diagnostic greșit.

Horoscop Leu

Leilor le va fi greu să înțeleagă astăzi atitudinea persoanei iubite și pot avea parte de fel și fel de confruntări cu aceasta. Nu sunt dispuși să cedeze, mai ales dacă-și doresc să facă ceva cu orice preț.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot avea parte de tensiuni în cuplu din cauza unor sarcini gospodărești sau din cauza unor stricăciuni care apar în locuință. Pretențiile nativilor față de familie sunt mult prea mari și deranjante.

Horoscop Balanță

Balanțele nu ar trebui să-și acorde prea ușor încrederea și să aibă în vedere că pot fi destul de ușor mințite astăzi. Și nativii, la rândul lor, ar trebui să evite promisiunile mărețe sau trunchierea adevărului într-un dialog.

Horoscop Scorpion

Scorpionii ar trebui să stea departe de portofel astăzi. Pot fi destul de cheltuitori din dorința de a impresiona pe cineva sau pot fi păcăliți să scoată mai mulți bani din buzunar decât merită un produs sau serviciu.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, ziua poate aduce tensiuni în familie. Cei dragi își pot expune nemulțumirile sub formă de reproșuri și această atitudine îi va deranja pe nativi. În plus, nu sunt dispuși să renunțe la prioritățile lor de dragul nimănui. Starea generală este de confuzie.

Horoscop Capricorn

Capricornii se pot confrunta cu efecte ale stresului și oboselii din ultima perioadă, așa că starea de spirit poate fi mai proastă. Nimic nu le va fi pe plac și vor avea o atitudine foarte capricioasă. O plimbare în natură i-ar putea reenergiza.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii s-ar putea să facă niște cheltuieli cam mari dacă răspund unei invitații în oraș din partea prietenilor. În plus, pot apărea discuții în cuplu din cauza anturajului, mai ales dacă partenerul nu se înțelege cu prietenii nativilor.

Horoscop Pești

Peștii pot avea parte de unele evenimente care să amplifice stresul din ultima perioadă. Pot deveni foarte irascibili cu cei care încearcă să le impună ceva sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments