I s-a îmbătat soţia şi a făcut scandal. De frică, soţul a sunat la 112

215


Un bărbat a solicitat ajutorul autorităților deoarece soția lui a făcut scandal după ce s-a îmbătat. Femeia a devenit agresivă, l-a amenințat și l-a înjurat pe bărbat și cu greu a fost calmată de jandarmi. Incidentul s-a produs în orașul Galați. Un bărbat a sunat la 112 deoarece soția îl amenința.

„Soțul a apelat la numărul unic de urgență să reclame comportamentul vulgar al soției. Femeia, în vârstă de 49 ani, aflată în stare de ebrietate, într-un acces de furie a început să-și înjure și amenințe partenerul de viață, iar la insistențele soțului aceasta nu s-a calmat decât atunci când la ușa apartamentului au apărut jandarmii. Oamenii legii au discutat cu femeia și au făcut-o să înțeleagă că un astfel de comportament nu numai că îi afectează relația cu soțul, dar și imaginea în fața vecinilor”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

La puțin timp după această intervenție, un scandal asemănător a avut loc în alt bloc din Galați. O femeie a sunat la 112 ca să anunțe că din apartamentul alăturat se auzeau țipete și înjurături. Jandarmii au ajuns la adresa indicată, iar în urma discuțiilor purtate cu proprietara apartamentului au aflat că cearta era între mamă și fiu, din cauza problemelor financiare. Conflictul verbal dintre mamă și fiu a fost aplanat de jandarmi. Toți scandalii au primit avertisment.


Sursa: bzi.ro