Iată de ce s-a operat Gina Bradea. Din nefericire multe femei se confruntă cu această problemă

40


Celebra bucătăreasă Gina Bradea a trecut printr-o mare cumpănă în viața ei. În urmă cu doar câteva săptămâni a suferit o intervenție chirurgicală importantă și la acea vreme chiar își rugase fanii să se roage pentru ea. Din fericire totul a decurs bine, iar acum Gina Bradea se află, din nou, în sânul familiei.

Ea a postat un mesaj pe Facebook în care le-a explicat fanilor ei prin ce a trecut.

Iată de ce s-a operat Gina Bradea

Gina Bradea a suferit o histerectomie, evitând astfel producerea unui cancer ovarian. Celebra bucătăreasă a dezvăluit că mama ei a murit de cancer ovarian și că din acest motiv, a fost mereu atentă să-și facă analizele. Pentru că ultima dată acestea nu au ieșit bine, Gina Bradea a continuat investigațiile și iată că, în cele din urmă, a ajuns pe masa de operație.

După tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața ei, Gina Bradea și-a dat seama cât de importantă este sănătatea și și-a propus să nu mai muncească atât de mult, considerând că trebuie să aibă grijă de ea.

„O sa îmi reiau activitatea peste câteva zile. Încă nu pot sta în picioare foarte mult și nu pot lucra. Să vă spun exact prin ce am trecut. Am făcut o operație de histerectomie totală. Am evitat un cancer în felul acesta, pentru că mama mea a murit de cancer ovarian. De ani buni eu merg și fac controale, analize, ecografii. Valorile la analize mi-au ieșit mari, niciodată nu am avut glicemia mărită sau colesterolul mărit.”, a spus Gina Bradea într-un mesaj pe Facebook.

Celebra bucătăreasă își îndeamnă urmăritorii să meargă la analize din timp

După toată această experiență grea prin care a trecut, celebra bucătăreasă a transmis tuturor celor care o urmăresc, o îndrăgesc, îi apreciază activitatea, să meargă să facă analize, să vorbească cu medicii, să apeleze la specialiști când simt că ceva nu este în regulă, sau pur și simplu, de control/rutină.

„Mergeti, faceti-vă analizele, consultati-vă cu medicii voștrii de familie și nu ezitați. Dacă eu mai stateam câteva luni riscam un cancer?! Probabil că da! Am avut noroc, m-am dus la timp. Mai durează putin până mă refac, iar în curând voi reveni”, a mai spus bucătăreasa Gina Bradea.

Gina Bradea este o bucătăreasă celebră în România, care a scris cărți cu rețete tradiționale, dar este și foarte activă în mediul online, unde are un public numeros.


Sursa: bzi.ro