Iată firul crimei din Mihăeşti. Bărbatul care și-a ucis fosta iubită și pe băiatul acesteia a planificat totul încă de acasă

262


Scenarul crimei din judeţul Argeş a fost plănuit încă de acasă de către ucigaş. O crimă odioasă a avut loc duminică dimineaţă în curtea unei biserici.

Bărbatul care care a comis dublă crimă din judeţul Argeş a urmărit-o pe femeia care pleca împreună cu fiul ei în vârstă de 15 ani de la locuinţa noului iubit, fără a şti că este urmărită de fostul iubit în vârstă de 45 de ani. Femeia împreună cu fiul ei mergeau spre biserică în momentul în care au început să fie urmăriţi de către fostul iubit. Aceasta voia să se ducă la cimitir la paritii ei.

Bărbatul a plecat de acasă înarmat cu un cuţit, acesta a intrat în vorbă cu femeia iar până în faţa bisericii s-au certat. Bărbatul într-un act de furie l-a luat pe baiatl de 15 ani şi dintr-o singură lovitură de cuţit l-a ucis, odată văzute acestea femeia speriată a intrat în curtea bisericii văzând că nu mai are scăpare s-a luptat cu bărbatul sitrgand în acelaşi timp după ajutor.

În cele din urmă femeia a pierdut lupta cu bărbatul, aceasta având aceeaşi soarte precum a fiului ei. La vederea unei persoane criminalul s-a tăiat singur cu acelaşi cuţit, iar mai apoi a fost imobilizat de către localnici.

Crima a fost anunţată în urmă cu câteva luni în cadrul unei emisiuni tv

Crimă îngrozitoare care a avut loc în judeţul Argeş a fost anunţat chiar de către asasin în urmă cu câteva luni în studioul unei emisiuni. Cei doi au fost invitaţi în cadrul emisiunii tv Acces Direct, unde au avut un fel de tentativa de împăcare.

Bărbatul care şi-a acuzat soţia de infidelitate, a ameninţat-o în direct ca dacă îl va părăsi o omoară. Prezentatoarea emisiunii l-a întrebat pe bărbat dacă chiar vorbeşte serios sau glumeşte, iar acesta a răspuns că va recurge la acest gest dacă va fi nevoie. Ba chiar mai mult acesta a spus că nu doar femeia va suferi, ci şi fiul acesteia .

Un psiholog a vorbit despre problemele vizibile pe care le avea bărbatul

Psihologul Dan Mihaileanu, a urmărit emisiunea respectivă, acesta constatând că bărbatul dădea semne că ar fi instabil emoţional. Din punctul lui de vedere oamenii legii ar fi trebuit să se autosesizeze şi să-l audieze pe bărbat imediat după finalul emisiunii. Numai aşa se putea evita dublă crimă din judeţul Argeş.

„Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, a declarat psihologul.

Conform localnicilor, cei doi erau cunoscuţi pentru violentele conjugale pe care le aveau. Ba chiar mai mult bărbatul ar fi ameninţat-o pe femeie în repetate rânduri.

O crimă oribilă să produs şi în judeţul Iaşi

În urmă cu 2 zile, sâmbăta 15 mai 2021, o crimă îngrozitoare a avut loc în judeţul Iaşi. Un bărbat este suspect cum că şi-ar fi ucis cel mai bun prieten din copilărie. Victima a fost înjunghiată în inima de mai multe ori, neavând absolut nici o şansă de a supravetui.

„Pe data de 15 mai 2021, în jurul orei 19:00, autoritățile au fost anunțate despe comiterea unei crime. Anchetatorii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit victima. Bărbatul a fost declarat decedat, ca urmare a unei insuficiențe cardio-respiratorii acute, consecință a hemotoraxului drept masiv și hemopericardului (sânge acumult în cavitatea pericardului), prin multiple plăgi înjunghiate, cu interesare pericardică și cardiacă. Victima a avut mai multe lovituri. Suspectul a fost identificat, dus la audieri, iar, mai apoi, a fost transportat la Institutul de Psihiatrie «Socola», pentru expertizare psihiatrică. La audieri, suspectul a recunoscut parțial comiterea faptei”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.


Sursa: bzi.ro