miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăMondenIdei de unghii roșii stiletto, perfecte pentru Crăciun și Revelion. Chiar și...

Idei de unghii roșii stiletto, perfecte pentru Crăciun și Revelion. Chiar și cele mai nonconformiste femei le vor iubi

[ad_1]

Modelele pentru unghii roșii stiletto sunt foarte populare în rândul femeilor. În combinație cu auriu sau chiar nude, unghiile tale vor fi gata pentru sărbătorile de iarnă. Pentru o manichiură ieșită de comun, alege câte o culoare diferită pentru fiecare unghie și decoreaz-o cu modele festive. Celelalte culori preferate în această perioadă sunt albul, albastrul și chiar nude-ul.

Fiind lungi, unghiile stiletto au nevoie de o îngrijire specială. Pentru ca manichiura să reziste cât mai mult, folosește mișcări delicate atunci când te speli pe mâini și folosește o cremă hidratantă. Aspectul mâinilor este foarte important pentru ca manichiura să arate mereu perfect.

Modele de unghii roșii stiletto, perfecte pentru Crăciun

Manichiura cu o forma ascuțită, tip stiletto este în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor. Acestea arată minuntat atât purtate lungi, dar și scurte.

Un prim model de unghii roșii este cel cu aspect floral. Astfel, poartă pe două dintre unghii un model de trandafir, iar pe celelalte o culoare roșie, clasică. Cu toate acestea, modelele florale nu se limitează doar la trandafiri. Astfel, alege pentru unghiile tale un model cu floarea preferată și poart-o cu tine chiar și în sezonul rece.

O manichiură ideală pentru sezonul rece este cea roșu-auriu. Colorează unghia în roșu și desenează un model festiv folosind ojă aurie strălucitoare. Un alt stil elegant și mereu la modă sunt unghiile decorate cu pietricele. Micile diamante pot fi așezate doar pe o unghie, sau pe toate unghiile.Pentru cele ce preferă un stil mai simplu, combinația de culori roșu-negru este ideală. Această combinație poate fi aplicată în stilul baby boomer sau poate lua forma de model negru pe unghie roșie.

La rândul ei, combinația roșu-nude este potrivită pentru sezonul rece. Cu ajutorul tehnicii 3D, desenează pe unghie un model de bluză tricotată, la mare căutare în această perioadă. Pentru o manichiură complet ieșită din comun, mai ales dacă ai unghii lungi, este să îți faci unghiile în trei nuanțe: alb, nude și roșu. Fiecare dintre unghii poate avea un model festiv: fulg de nea, glob de brad, etc.

Idei pentru femeile nonconformiste

Nu în ultimul rând, pentru un plus de strălucire în viața ta alege un model ombre cu sclipici pentru degetul inelar. Acesta este o manichiură ideală pentru mirese și nu numai. Folosind o folie aurie decorativă, unghiile tale vor ieși în evidență și vor fi admirate oriunde vei merge. Cu folia decorativă poți face modele mai simple sau mai complicate, în funcție de preferințe.

Desigur, unghiile pot fi decorate cu citate preferate sau alte modele de nail design. Pentru femeile care adoptă un stil nonconformist, există opțiunea de a alege o culoare diferită pentru fiecare unghie sau pentru fiecare mână. Totodată, nu există o regulă care să spună că toate unghiile trebuie să aibă aceeași formă. Astfel, trei dintre unghii pot fi în stil balerina, iar celelalte stiletto sau migdală. Posibilitățile sunt nelimitate.

Înainte de a merge la salon, majoritatea doamnelor și domnișoarelor caută inspirație pe internet.  Printre cele mai populare site-uri în acest sens sunt Instagram și Pinterest. Plecând de la o simplă imagine, multe tinere inventează propriul tutorial de manichiură. Așadar, poartă unghii roșii stiletto și adaugă un plus de culoare sărbătorilor de iarnă.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments