duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanJasmina, fiica lui Virgil Ianțu, pleacă la studii în Spania. Ce carieră...

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, pleacă la studii în Spania. Ce carieră vrea să urmeze

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, pleacă la studii în Spania. Ce carieră vrea să urmeze

[ad_1]

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, va pleca la studii în Spania, după terminarea liceului, fapt cu care părinții ei s-au împăcat destul de greu. Recent, celebrul ei tată a vorbit despre planurile de viitor ale fiicei sale, recunoscând că o sprijină în ceea ce are de gând să facă. Totodată, Virgil Ianțu susține că tot timpul i-a oferit fiicei sale libertatea de a face ceea ce consideră.

Jasmina, fiica prezentatorului TV Virgil Ianțu, a împlinit 18 ani și a făcut o alegere semnificativă în privința educației sale. Ea a optat să urmeze studiile în Spania, o decizie care nu a fost ușor acceptată de părinți, confruntați acum cu perspectiva de a fi departe de unicul lor copil. Virgil Ianțu a mărturisit că a sprijinit-o mereu pe Jasmina și că s-a pregătit deja pentru momentul în care ea va pleca din țară pentru studii.

Virgil Ianțu este un tată implicat

Celebrul om de televiziune a vorbit deschis despre planurile de viitor pe care le are Jasmina, fiica sa, pe care o iubește enorm. Prezentatorul TV și partenera sa recunosc că a fi părinte implică numeroase responsabilități, dorind să fie aproape de fiica lor.

„Părinte să fii cred că este cel mai complicat lucru din lumea aceasta, necesită cea mai mare implicare! Până la un anumit punct, construcția unei case mi s-a părut cel mai greu lucru. Îți dorești un copil sănătos din toate punctele de vedere, educat, dar nu numai academic, cu un caracter bun, sănătos emotional și vrei să ai și o relație bună cu el.

Încearcă să faci asta să vezi cât de ușor sau de complicat este! Este extrem de frumos, dar necesită multă implicare! Trebuie să fii aproape de copilul tău și când ești foarte ocupat, mai ales când are nevoie de tine, atât la bune, cât și la rele!”, a declarat Virgil Ianțu pentru Ego.ro.

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, pleacă la studii în Spania

Virgil Ianțu a mărturisit că principala sa preocupare este legată de decizia fiicei sale de a pleca de acasă. Aceasta are de gând să studieze în Spania, la o instituție unde va aprofunda structura unui business. Prezentatorul TV a oferit mai multe detalii despre școala pe care fiica lui vrea să o urmeze în străinătate.

„Aparent, orice tată stă cu pușca atunci când vine vârsta! Avem o relație atât de faină cu ea încât nu este nevoie! Probabil glonțul l-am tras atunci când s-a născut și ne-am construit toată relația așa cum o avem astăzi. Sunt foarte relaxat, chiar da! Am fost în urmă cu ceva ani, când nu știam exact, înainte de adolescență sau la începutul adolescenței. M-am setat și m-am reglat, împreună ne-am reglat!

Singurul gând care mă apasă este că o să plece la școală. O să plece de acasă, cum e normal! În Spania pleacă. E o școală care pregătește manageri pentru evenimente, pentru HoReCa, pentru ospitalitate și nu doar atât! Învață structura unui business și de acolo poate să facă chiar orice vrea ea”, a spus prezentatorul TV.

Virgil Ianțu și Jasmina au o relație specială de tată-fiică, iar cei doi se înțeleg de minune. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, prezentatorul TV a dezvăluit că a avut mereu încredere în fiica sa și i-a oferit libertatea de a face ceea ce consideră.

„Are libertate. O las să meargă la petreceri. Am lăsat-o să greșească, a greșit. A învățat, a mai greșit o dată. Acum suntem iară pe o linie bună”, a mai precizat Virgil Ianțu.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments