duminică, mai 19, 2024
AcasăJocuri de norocIată câțiva jucători legendari de Baccarat care te vor inspira să joci...

Iată câțiva jucători legendari de Baccarat care te vor inspira să joci și tu

Pentru unii, jocurile de noroc sunt distracție pură, iar pentru alții înseamnă mult mai mult decât amuzament. Cei din prima categorie joacă ocazional, pariază anumite sume în funcție de buget și nu își doresc să devină un nume important în acest domeniu. Jucătorii din a doua categorie transformă jocurile de noroc într-un adevărat hobby sau chiar într-o profesie reală.

Despre jucătorii înrăiți de cazino s-au scris nenumărate articole, s-au creat filme și melodii inspirate de viața lor. Aceștia fie că au jucat sau joacă Poker, ruletă, Blackjack, Baccarat – în general jocurile de noroc care presupun și strategii. Nu degeaba se organizează și turnee mondiale de Poker în care se pot câștiga multe milioane de dolari. 

Ca să poți ajunge un jucător profesionist sau măcar un nume legendar al jocurilor de noroc trebuie să exersezi mult, să ai bani serioși, să fii dispus să pierzi și să fii conștient de faptul că această pasiune vine cu anumite riscuri. Pentru început, poți profita de ofertele de tipul bonusuri casino care îți permit să joci gratis anumite jocuri.

Iată câteva exemple de nume celebre din lumea jocului Baccarat, al căror traseu îți arată că viața jucătorilor de Baccarat și nu numai este de multe ori controversată și ciudată: 

Akio Kashiwagi

S-a născut în 1937, în Tokyo – Japonia și a murit, asasinat, în 1992. Este cunoscut și sub numele de The Warrior (Războinicul), nume pe care îl prefera mai degrabă decât pe cel real. A avut o viață pe cât de interesantă pe atât de zbuciumată. Este suficient de știut că a avut legături cu crima organizată pentru a te gândi automat că viața lui nu a fost una liniștită.

El a fost o adevărată legendă a jocurilor de noroc, nu doar a jocului Baccarat.

Akio Kashiwagi este prezentat peste tot pe internet drept un om bogat, un om de afaceri japonez, cunoscut mai ales ca investitor imobiliar. Deși a pornit de jos, dintr-o familie săracă, a reușit să devină bogat datorită afacerilor imobiliare pe care le-a pus pe picioare.

În 1980, Războinicul a început să frecventeze cazinouri. Mai ales Baccaratul a fost pentru el mai mult decât un hobby. Fiind un jucător foarte bun, Kashiwagi miza regulat între 100.000 de dolari și 200.000 de dolari pe mână. Se spune că stătea ore în șir la masa de joc și era capabil să nu doarmă zile la rând doar de dragul jocului Baccarat. 

În 1990, The Warrior a fost invitat de Donald Trump la unul dintre cazinourile sale. Japonezul a câștigat 6,2 milioane de dolari în 2 zile, ceea ce l-a pus pe Trump în dificultate financiară. Pentru a-și recupera pierderea, Trump l-a invitat din nou pe Kashiwagi la cazinoul său. De data aceasta, după o săptămână de joc, Războinicul a pierdut 12 milioane de dolari.

Viața lui s-a încheiat destul de repede. Akio Kashiwagi avea doar 54 de ani când a fost înjunghiat de mai multe ori, în propria locuință. Bani și alte lucruri de valoare au rămas neatinse de către cei care l-au ucis. Moartea sa rămâne un mister și acum. Cert este că avea foarte multe datorii cu puțin timp înainte să moară și anumite persoane din Yakuza au fost cercetate de către poliție, dar nu s-au găsit dovezi care să ducă spre uciderea lui Kashiwagi.

John W. Gates

S-a născut în 1855, în Chicago – SUA și a murit în 1911. El a rămas în memoria tuturor drept un industriaș bogat și un gambler pasionat.

A copilărit la o fermă, dar nu i-a plăcut deloc agricultura, ci își dorea să facă ceva mai mult decât să aibă o viață simplă de fermier. A studiat contabilitatea și dreptul afacerilor, pe care le-a transpus mai târziu în hobby-urile sale.

Era un cunoscut al pariurilor pe curse de cai de unde și-a câștigat renumele de Bet A Million după ce a câștigat 600.000 de dolari la o cursă de cai. Gates juca însă și Poker și Baccarat, fiind invitat la petreceri cu jocuri de noroc datorită faptului că era un jucător foarte bun. Mereu era punctul de atracție al jocurilor pentru că paria sume foarte mari.

Gates a murit în Paris, după o operație nereușită de îndepărtare a unei tumori la gât. Înmormântarea sa a avut loc în New York.

Phil Ivey

S-a născut în 1977, în California. Este un jucător profesionist de Poker care a câștigat 10 brățări WSOP și aproximativ 40 de milioane de dolari din jocuri de poker live și online.

Ivey este, de asemenea, un jucător pasionat de Baccarat și preferă varianta Punto Banco. La un moment dat el a câștigat 23 de milioane de dolari la Baccarat, victorie care a devenit deranjantă pentru cazinoul la care a jucat, Ivey fiind acuzat că a folosit strategia de sortare a avantajului casei pentru a reduce avantajul cazinoului.

Archie Karas

S-a născut în 1950, iar numele său real este Anargyros Nicholas Karabourniotis, fiind grec la origine. Acum locuiește în Las Vegas – SUA. Pe parcursul carierei sale de jocuri de noroc, el a adoptat porecla The Run.

Archie Karas este renumit pentru cea mai lungă serie de câștiguri din istoria jocurilor de noroc în cazinouri terestre. În 1992, Karas a pariat 50 de dolari, a împrumutat încă 10.000 de dolari și a câștigat cu mult peste 40 de milioane de dolari până în 1995. Se spune că a pierdut totul înainte de 1996.

El a intrat în istoria jocurilor de noroc și ca urmare a unui câștig de aproximativ 13 milioane de dolari la Baccarat. Deși a câștigat enorm de pe urma Baccaratului, Karas a pierdut majoritatea câștigurilor sale.

Se pare că gamblerul grec și-a folosit impresionanta memorie fotografică pentru a câștiga la Baccarat de-a lungul anilor.

Concluzie

Iată că cei mai mari jucători de Baccarat au fost oameni extrem de bogați, unii dintre ei au avut o viață scurtă, curmată de o moarte violentă, iar alții nu au știut să păstreze câștigurile. Ideal este să iei ca exemplu doar părțile lor pozitive: pasiunea pentru joc, aplicarea de strategii, puterea de concentrare la joc, antrenarea minții.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments