Kim Kardashian, apariție ireală pe străzile din oraș, îmbrăcată complet în negru și cu fața acoperită

118


Vedetele știu cum să își șocheze fanii! Iar câteodată o fac la modul cel mai bizar! Așa se pare că a fost și gândul vedetei care apărut în public complet în negru. Culmea, până și fața și-a acoperit-o!

Are milioane de fani, însă puțini ar fi recunoscut-o pe divă dacă ar fi văzut-o pe stradă! Este vorba de Kim Kardashian, care a ieșit îmbrăcată astfel pe străzile din New York. Vedeta în vârstă de 40 de ani a fost îmbrăcată din cap până în picioare într-o ținută de culoare neagră, ba chiar și fața și-a acoperit-o. Mai mult, vedeta urmează să aibă o colaborare și cu Cătălin Botezatu.

Kim Kardashian, complet în negru, cu fața acoperită

Kim Kardashian a purtat pe străzile din New York un trench cu o centură legată în jurul taliei, cizme peste genunchi, mănuși și o mască care îi acoperea complet fața. Toate piesele vestimentare erau din piele de culoare neagră. Ținuta vedetei valorează aproape 10.000 de dolari, potrivit Insider, toate sub semnătura brandului Balenciaga.

Potrivit Inser, paltonul costă nu mai puțin de 2.900 de dolari, iar poșeta acoperită cu cristale are prețul de aproape 5.000 de dolari. Cizmele vedetei costă doar 1.000 de dolari. Chiar Kim Kardashian a publicat pe contul său de instagram poze în ținuta cu care a făcut senzație pe străzile din New York, însă nu a dezvăluit motivul pentru care a ales să poarte o astfel de ținută.

Kim Kardashian, cu fața acoperită și la Gala MET 2021

Și nu este prima dată când Kim Kardashian iese într-un costum de acest gen. Chiar și la recenta Gala MET 2021, care s-a desfășurat la New York. Vedeta a pășit pe corovul roșu într-o ținută la fel de șocantă, bifând una dintre cele mai surprinzătoare apariții de la eveniment. Cu ocazia acestui eveniment high fashion, vedeta a purtat o creație Balenciaga. Un outfit negru care i-a acoperit complet trupul, inclusiv fața.

Kim Kardashian nu a participat singură la MET Gala 2021. Diva de la Hollywood a fost însoțită de Demna Gvasalia, director de creație al brandului Balenciaga. A atras toate privirile pe red carpet grație acestei ținute ce pare desprinsă parcă din viitor. MET Gala 2021 s-a desfășurat pe 13 septembrie, la New York, după un an de pauză și multiple amânări în contextul pandemiei.


Sursa: bzi.ro