miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNationalLarisa Udilă, pe patul de spital. Cu ce probleme de sănătate se...

Larisa Udilă, pe patul de spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta: „Am discutat cu doamna doctor…”

[ad_1]

Dacă în urmă cu doar câteva zile Larisa Udilă și-a anunțat fanii din mediul online că are dureri groaznice de stomac, iată că acum a ajuns pe patul de spital. Cu ce probleme de sănătate grave se confruntă vedeta.

Larisa Udilă, pe patul de spital

Larisa Udilă și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare personale că a fost nevoită să-și facă câteva analize amănunțite, asta pentru că acuza dureri groaznice de stomac. Doctorița la care a fost i-a precizat că are câteva răni ulceroase în stomac

„Am discutat cu doamna doctor și m-a pus să-i povestesc de ce am aceste probleme, iar eu i-am spus că am avut helicobacter în trecut, i-am spus că mi-a dispărut după a doua serie de antibiotice și n-am avut de un an și ceva helicobacter, dar am rugat-o totuși să-mi ia și analiza de helicobacter, pentru că aș vrea să știu dacă s-a reactivat.

După ce am povestit, ni s-a aprins beculețul atât mie, cât și doamnei doctor, pentru că eu, în ziua aceea în care am început să am durerile, nu mâncasem aproape nimic și am luat o pastilă pe stomacul gol, ceea ce nu fac de obicei. Doamna doctor știa deja de pastilă, însă trebuia să-mi preleveze și această analiză de helicobacter pylori. După ce am intrat în cabinet mi-a spus doamna doctor că helicobacter pylori este negativ, o veste extraordinară pentru mine, dar problema din acest moment, pentru care mă tăvălesc de durere, se datorează acestei pastile, care în stomac mi-a făcut ca un fel de răni ulceroase, practic început de ulcer”, a povestit vedeta.

Vedeta are de luat tratament

Acum, Larisa Udilă are de luat tratament, dar și de ținut un regim strict, iar asta doar pentru că a luat o pastilă pe stomacul gol, iar aceasta i-a făcut câteva răni destul de grave în stomac. De altfel, vedeta a mai anunțat că va mai avea dureri până în momentul în care i se vor vindeca rănile din stomac.

„Pastila aceasta mi-a agravat foarte tare starea, atât de tare încât simțeam că mă taie cineva cu cuțitul în fiecare seară. Noaptea pe la 4 mă trezeam și nu mai puteam să mai dorm de durere. Acum sunt pe tratament, în același timp trebuie să țin și un regim alimentar. Până se vindecă rănile voi mai avea dureri, iar tratamentul trebuie să-l țin două luni, trebuie să am un regim mult mai strict decât aveam înainte, pentru că în două luni trebuie să refac endoscopia”, a mai spus bruneta.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments