duminică, iulie 21, 2024
AcasăMondenMachiaj cu nuanțe de albastru și mov, potrivite pentru orice eveniment. Noțiuni...

Machiaj cu nuanțe de albastru și mov, potrivite pentru orice eveniment. Noțiuni de bază pentru un machiaj reușit

[ad_1]

Un machiaj cu tonuri de albastru și mov este potrivit pentru orice eveniment, cum ar fi un majorat. O idee perfectă pentru persoanele cu pielea deschisă este fardul lila. Pe timp de vară, combinația mov-roz îți va oferi un aspect romantic, și totodată îndrăzneț. Dacă alegi un machiaj albastru, combină-l cu nuanțe de roz, nude sau galben și evită să porți ținute albastre.

Pentru un machiaj reușit, nuanțele trebuie alese în funcție de culoarea ochilor și a părului. Specialiști recomandă să eviți un look prea încărcat. În acest scop, scoate în evidență ori ochii, ori buzele. Înainte de a aplica fondul de ten, începe cu machiajul ochilor și al sprâncenelor. Astfel, vei putea curăța mai ușor fardul și pigmentul care cade. Dacă îți dorești un look mai dramatic, alege combinația de culori mov și auriu sau un smokey eye albastru. O primă idee de machiaj ar fi să aplici fard roz deschis pe o jumătate de pleoapă, și albastru deschis pe cealaltă jumătate.  La final, aplică eyeliner albastru și rimel.

Machiaj cu albastru pentru o privire mai luminoasă

Kit-ul de bază pentru un machiaj de seară reușit este format din fond de ten, fard de ochi, rimel, ruj, pudră compactă, creion de ochi și iluminator. Pentru a te asigura că machiajul rezistă toată noaptea, aplică primer pe pleoapă înainte de a începe procesul de machiere.

Fardul albastru arată superb în combinațe cu nuanțe de maro, gri, nude sau roz. Această culoare este ideală pentru machiajul ochilor căprui. Fardul albastru poate fi folosit în combinație cu un tuș de ochi indigo sau negru. Cea mai bună alege pentru tușul negru este o nuanță de albastru deschis. În cazul în care alegi un machiaj albastru, evită să ai o ținută de aceeași culoare.   Cel mai simplu machiaj cu fard albastru este conturarea pleoapei de jos cu creion de ochi. Pentru o privire mai luminoasă, alege să folosești două nuanțe diferite de albastru: fard albastru închis și un creion de ochi bleu gri, cu un finish metalic.

Machiaj cu mov, perfect pentru toate evenimentele speciale

Nuanțele de mov sunt potrivite oricărei culoare de ochi. Pentru persoanele cu ten deschis, alegerea perfectă este movul lila. Pentru un gradient natural, alege să combini movul cu nuanțe de roz, maro galben ș.a. Make-up artiștii profesioniști recomandă să alegi o nuanță de roz pal pentru ruj și să eviți culorile prea stridente. Machiajul în nuanțe de roz poate fi purtat la orice tip de evenimente, inclusiv nuntă, botez, majorat sau alte ocazii speciale. Pe timp de vară, combinația roz și mov te va face să te încadrezi în atmosfera estivală și să ai un look romantic și îndrăzneț, totodată. O idee pentru persoanele mai îndrăznețe este un machiaj smokey eyes mov, cu sclipici.

Fie că vorbim de machiaj cu mov sau albastru, mai simplu sau mai complex, poți obține un look perfect chiar la tine acasă: tot ce trebuie să faci este să urmezi un tutorial de pe YouTube sau un curs de make-up, predat de un profesionist.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments