marți, aprilie 23, 2024
AcasăNationalMarcel Șerbuc a fost legat la ochi atunci când a fost dus...

Marcel Șerbuc a fost legat la ochi atunci când a fost dus în arest. Noi imagini cu principalul suspect în cazul uciderii fetei de 12 ani

[ad_1]

Marcel Șerbuc a devenit unul dintre cei mai mediatizați bărbați din ultima perioadă, după ce a devenit principalul suspect în cazul uciderii fetei de 12 ani, care a fost găsită în lada unei canapele. Bărbatul a fost capturat în Olanda și dus în arest, în timp ce a fost legat la ochi. Acesta urmează să fie extrădat în România în curând.

Cazul lui Marcel Șerbuc a ajuns în atenția tuturor, după ce s-a aflat că el este principalul suspect în cazul unciderii fetiței de 12 ani, care a fost găsită moartă într-o canapea. Bărbatul a fost prins după o operațiunie incredibilă a oamenilor legii din Olanda, după ce a fost dat în urmărire internațională. Acesta a fost dus în arest în timp ce era legat la ochi.

Noi imagini cu Marcel Șerbuc legat la ochi, în timp ce era dus în arest

Polițiștii din Olanda au desfășurat o operațiune complexă prin care să poată să îl prindă pe Marcel Șerbuc, acolo unde era se afla la muncă. Aceștia au acționat cu mascați, iar mai apoi l-au capturat.

La puțin timp după ce a fost prins au apărut și primele imagini cu el, care îl surprins în timp ce este dus în arest, având o mască neagră pe ochi, astfel încât să nu vadă drumul și locul în care va ajunge. Acesta a fost capturat și urmează să fie dus în fața autorităților din Olanda.

De asemenea, vor parcurge demersurile legale pentru a fi extrădat și pentru a ajunge în România, unde va da explicații în fața instanței. Acest lucru se va întâmpla curând, imediat ce decizia de extrădare va fi finalizată în Olanda.

Ce se știe până în acest moment despre cazul fetiței de 12 ani

Trupul neînsuflețit al unei fetițe de 12 ani a fost găsit în lada unei canapele, dintr-un apartament din București. Autoritățile au deschis o anchetă amplă, prin care au descoperit că mama fetei era plecată în Spania, la muncă. Femeia a fost chemată în România și s-a declarat nevinovată, iar în cele din urmă a fost eliberată.

Lucrurile s-au complicat abia atunci când numele Marcel Șerbuc a apărut în atenția anchetatorilor. Bărbatul a fost declarat principalul suspect în ceea ce privește această crimă.

De asemenea, este important de știut că bărbatul i-a recunoscut mamei sale că el este cel care a ucis-o pe fetiță din greșeală, după ce a dat cu capul de cadă. Însă, medicii legiști au contrazis această ipoteză, spunând că a fost ucisă prin asfixiere.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments