Marian, fratele Mădălinei Manole, după 11 ani de la moartea artistei: „Nu cred în sinucidere!”

166


Marian, fratele Mădălinei Manole, este revoltat, chiar și după 11 ani de la moartea artistei. El nu crede că aceasta s-a sinucis și îl acuză, în continuare, pe fostul soț al regretatei cântărețe, Petru Mircea.

Marian Manole îi îndeamnă pe fanii regretatei artiste să nu mai spună despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresiva” și multe altele. El spune că a cunoscut-o mai bine decât oricine și nu crede în ipoteza sinuciderii.

”Bună dimineața, dragi fani ai Mădălinei Manole de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresiva” și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere!”, a scris Marian Mircea, pe Facebook.

Marian Manole: „Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria”

Marian Manole spune că oameni vizați, criminaliști, s-au ocupat de cazul morții Mădălinei Manole și au ajuns la concluzia că nu a fost sinucidere, ci omor.

”Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a mai scris Marian Manole.

Fratele Mădălinei Manole îl atacă pe Petru Mircea

Fratele artistei îl acuză pe Petru Mircea de faptul că nu i-a păsat niciodată de soția lui, ba mai mult, de faptul că acum stă în casa în care a locuit cu Mădălina Manole, cu noua sa iubită.

”A fost magnifică! Plină de viață! Numai “Covidul” care stă acum în casa ei de la Otopeni, cu noua lui soție, n-a suportat asta! “Știu, știu, nu ești chiar un înger…” Petrică minciunică!”, a scris Marian Manole pe contul său de Facebook.

Fratele îndrăgitei cântăreţe suferă și acum, iar în urmă cu câteva luni acesta a mărturisit, pentru click.ro, că își dorește ca sora sa să nu mai poarte stigmatul de sinucigașă.

”Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară ”stigmatul” ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!”, a declarat Marian Manole pentru sursa citată.


Sursa: bzi.ro