duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanMarian Mexicanu a publicat prima poză cu fetița! Acordeonistul a devenit tată...

Marian Mexicanu a publicat prima poză cu fetița! Acordeonistul a devenit tată pentru a treia oară

Marian Mexicanu a publicat prima poză cu fetița! Acordeonistul a devenit tată pentru a treia oară

[ad_1]

Cunoscutul acordeonist Marian Mexicanu a publicat prima poză cu fetița lui, la aproape două luni după ce s-a născut. Lăutarul și soția sa Ana au devenit, la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, părinții unei fete superbe. Astfel, la vârsta de 51 de ani, Marian Mexicanu a devenit tată pentru a treia oară.

Marian Mexicanu a publicat prima poză cu fetița

Marian Mexicanu a devenit tată pentru a treia oară, după ce soția lui, Ana, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cum arată mezina acordeonistului. Acordeonistul este un tătic extrem de mândru. Acesta a postat prima fotografie cu Miriam, fetița lui în vârstă de aproape două luni. El și actuala soție, Ana, au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase, pe data de 16 decembrie.

„Are tata o băbuță frumușică foc! Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai oferit și mai nou pentru ultima mea băbuță”, a scris artistul în dreptul pozei cu mezina familiei.

Acordeonistul a devenit tată pentru a treia oară, chiar în ziua când și-a sărbătorit ziua de naștere. La acel moment, mândră nevoie mare, proaspăta mămică, Ana, a făcut o serie de declarații despre acest eveniment special.

„Sâmbătă am născut, pe data de 16 decembrie. Cezariană. A fost decizia mea de la bun început, pentru că sunt o fricoasă. Am decis eu pentru data de 16, a fost și ziua de naștere a lui Marian. A fost o dublă petrecere. Bebelușul este foarte bine, s-a adaptat foarte bine, chiar nu mă așteptam să fie așa, totul să decurgă atât de bine și… este și frumoasă! Este… cum să zic, un sentiment unic”, a declarat Ana, soția lui Marian Mexicanu.

Soția lui Marian Mexicanu a dezvăluit numele fetiței

Ana a dezvăluit și numele fetiței, pe care l-au ales cu mult timp înainte ca aceasta să vină pe lume – Miriam.

„Numele este gândit de mult. Miriam. Mă externez mâine, adică marți. Pe zi ce trece sunt mai bine și mai bine. Mâine cred că mă voi simți și mai bine”, a mai spus Ana.

Soția lui Marian Mexicanu va primi ajutor din partea mamei ei timp de câteva luni, având în vedere că este și primul ei copil. Pentru că e hotărâtă să revină cât mai repede pe scenă, ea spune că va trebui să găsească și o bonă pentru cea mică.

„Deocamdată mama, dar o să stea câteva luni. După aceea va trebui să găsesc pe cineva să mă ajute, o bonă, care să stea non-stop, dacă eu îmi voi relua concertele, evenimentele, trebuie cineva să stea cu ea”, a mai declarat soția lui Marian Mexicanu.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments