Marius Moga are o frumusețe de copil. Maria s-a transformat într-o domnișoară superbă

50


Marius Moga duce o viață de vis alături de soție și copil, putându-se considera un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Cei trei formează o familie fericită, mai ales că Bianca Lăpuște a renunțat, cu câțiva ani în urmă, la cariera jurnalistică. Mai apoi ea a început să se împlice și în firma de producție a soțului, DeMoga Music, dar cel mai mult se dedică vieții de familie.

Marius Moga a văzut lumina zilei la Alba Iulia, data nașterii artistului fiind 30 decembrie 1981. Fiind născut în zodia Capricorn, acesta este în vârstă de 39 de ani și are o înălțime de 1,71 metri. Este un cântăreț și compozitor român de succes, dedicat genului pop și muzicii dance. Celebrul artist se poate considera un bărbat împlinit și profesional, dar și în plan personal.

Marius Moga soție

Artistul și soția sa formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbizul autohton. Marius Moga și Bianca Lăpuște s-au căsătorit în urmă cu 7 ani, iar după numai un an a venit pe lume și fetița lor, de care sunt extrem de mândri. Pentru a se putea dedica în întregime familiei, Bianca Lăpuște a renunțat la meseria de reporter la Pro TV. Cu toate acestea, ea nu a devenit o soție casnică ci și-a găsit jobul perfect la firma de producție a soțului său, DeMoga Music.

„E interesant că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, povestea în urmă cu ceva timp Bianca despre locul său de muncă.

Marius Moga și Bianca au un copil superb

În curând, Bianca și Marius vor aniversa 7 ani de căsnicie și au declarat nu de puține ori că se iubesc la fel ca în prima zi. La numai un an de la căsătorie, Bianca a născut o fetiță minunată, căreia i-au pus numele Maria Elisabeta. Însă anii au trecut, iar fetița lor s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Chiar dacă Marius și Bianca postează rar poze cu fiica lor, micuța este cea care le înseninează fiecare zi. Chiar dacă fiica lor încă nu a împlinit șase ani (pe care-i va face în toamnă), părinții ei spun că ea are o personalitate puternică.

„Despre Maria, fiica noastră, nu ştim ce drum va lua, îşi va da singură seama când va creşte, până atunci fredonează piesele lui tati. E o combinaţie între noi doi, un mix, fiind foarte pedantă, cochetă, autoritară şi sensibilă. Are puţin din fiecare, dar are şi ceva al ei. Deocamdată e foarte ea însăşi, ne surprinde, are multă personalitate”, a mai dezvăluit soția lui Marius Moga într-un interviu.

Maria își dorește o soră sau un frate

În urmă cu ceva timp, soții Moga au vorbit despre viața lor de familie într-o emisiune tv. Când sau fost întrebați dacă Maria își mai dorește o soră sau un frate, artistul a spus clar că fetița vrea să aibă un partener de joacă.

„Își dorește! Noi i-am promis. I-am promis în general că o să mai facem. Adică tuturor le-am promis (…) Este doar despre acel moment în care ești dispus să înceapă. Am mai fost o dată acolo și știm cum începe”, au spus cei doi.

Așadar, nu ar fi exclus ca în curând în viața lui Marius Moga și a Biancăi să apară încă un copil. Mai ales că de la debutul pandemiei de coronavirus, întreaga familie s-a mutat în afara Bucureștiului, departe de aglomerație. Acum ei locuiesc la Cernica și sunt vecini cu Smiley, și el proaspăt tătic, după ce Gina Pistol a născut o fetiță sănătoasă.


Sursa: bzi.ro