Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai pretențioase vedete din România. Ce mofturi a avut pentru a participa la Masked Singer

43


Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai în vogă vedete de televiziune din România, care aduce un plus de succes oricărui proiect din care face parte. În momentul de față, aceasta se bucură, probabil, de cea mai fructuoasă perioadă din viața ei. Viața ei se împarte între luxosul Monaco și România, unde vine doar pentru proiecte speciale de televiziune. Iar experiența și succesul o recomandă pentru crema proiectelor TV.

Mihalea Rădulescu se bucură de cea mai frumoasă perioadă din cariera ei. În prezent, ea a fost cooptată în echipa show-ului TV Masked Singer, fiind unul dintre detectivii emisiunii. E lesne de înțeles că fanii au fost încântați să afle că vedeta va face parte din echipă, ținând cont cât este de iubită. Totodată, și organizatorii consideră că au tras lozul câștigător, deoarece știe să facă audiență și aduce profit postului TV.

Mihaela Rădulescu, o vedetă cu pretenții

Diva de la Monaco face acum parte din echipa Masked Singer și se pare că a fost o adevărată provocare pentru producători pentru a o convinge. Și aceasta deoarece, conștientă de valoarea ei, aceasta a pus multe condiții pentru a accepta. Pe lângă onorariul cu multe zerouri, Mihaela a negociat și alte mofturi cu televiziunea din Pache Protopopescu. Și pentru că știe să facă audiență, șefii postului au închis ochii și au acceptat pretențiile ei.

Așadar, Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat convinsă așa de ușor și a cerut mai multe privilegii încă de la început. Pe lângă salariul destul de mare, a venit și cu alte pretenții cu totul speciale și ciudate, ca de un star internațional. Se pare că Mihaela și-a dorit să-i fie pus la dispoziție un avion business class, dar și cel mai luxos apartament de la Lido, plus o limuzină cu șofer, mereu la dispoziția ei.

Însă asta nu e tot! Vedeta a mai cerut și o cabină separată de toată lumea, dar și propria ei echipă de stiliști, care să îi aleagă cele mai extravagante și în vogă ținute și să îi facă un make-up și o coafură perfecte mereu. O altă cerință a Mihaelei a fost să aibă în cabină tot felul de fructe exotice, dar și… brânzeturi la discreție!

Schimbare de look pentru Mihaela Rădulescu

Vedeta a avut la dispoziție propria echipă de stiliști și make-up artiști

Totuși, pe măsura cerințelor sale a fost și pregătirea vedetei. Mihaela Rădulescu s-a pregătit intens pentru această emisiune, la care vă apărea în rochii care mai de care mai spectaculoase. Astfel, în această toamnă ea va purta ținute excentrice și a optat pentru tot felul de coafuri, cu breton, păr prins, care îi scoteau în evidență trăsăturile spectaculoase. De asemenea, nici la capitolul make-up nu s-a lăsat mai prejos și a arătat impecabil, potrivit imaginilor postate pe conturile de socializare. Asta spre deosebire de momentele în care nu apare la TV și în care diva apare nemachiată.

Ce crede vedeta despre gelozie

În altă ordine de idei, Mihaela Rădulescu a povestit într-un interviu recent că relația ei cu Felix este foarte solidă, în ciuda zvonurilor că s-ar fi despărțit. Totodată, ea recunoaște că a renunțat să mai fie geloasă, deoarece această problemă îi afecta, altădată, relația.

„Cred că am descoperit la un moment dat că gelozia chiar e o prostie. Și că nu e nici pe departe un condiment, cum se credea odată. Cred că pur și simplu e o prostie care strică foarte tare”, recunoaște Mihaela Rădulescu.
Sursa: bzi.ro