Mihai Bendeac a avut nevoie de îngrijiri medicale la iUmor. Ce i s-a întâmplat actorului – VIDEO

39


Panică la iUmor! Lui Mihai Bendeac i s-a făcut rău în timpul filmărilor, fapt ce a necesitat intervenția, de urgență, a medicilor.

Actorul în vârstă de 38 de ani s-a confruntat cu o situație neprevăzută, în timpul filmărilor pentru emisiunea iUmor. A avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău. Colega sa, Delia, a postat pe TikTok un filmuleț, în care a arătat ce s-a întâmplat.

Mihai Bendeac i-a speriat pe fani: I s-a făcut rău la iUmor

Colega sa, Delia, a postat un filmuleț pe TikTok, în care cadrele medicale stau în jurul lui Mihai Bendeac și încearcă să îl liniștească. Actorul privește îngrijorat spre medici, așteptând să îi spună ce s-a întâmplat.

Nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care vedeta s-a simțit în acest fel.

@delia♬ original sound – Delia

Cu ce probleme de sănătate s-a mai confruntat Mihai Bendeac

În urmă cu mai mult timp, Mihai Bendeac a dezvăluit că a învățat să trăiască cu depresia și a trecut peste toate obstacolele pe care aceasta i le-a pus în cale de-a lungul vieții.

„Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune, dar cred că am învățat să trăiesc cu ea. Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare atunci când apar episoadele de genul ăsta, dar nu pot să spun c-am trecut peste.

Cumva, fiecare om trebuie să se lupte singur cu depresia lui, să-și caute răspunsul pe diferite căi, în diferite luări de cuvânt, în diferite interviuri ale altora care au trecut prin treaba asta, dar cred că rezolvarea propriei depresii nu stă decât în soarta fiecăruia dintre cei care se lovesc de așa ceva”, a dezvăluit actorul pentru VIVA!.

 

De asemenea, juratul de la emisiunea ‘iUmor’ a declarat că au fost situații în care nu s-a putut altfel decât cu ajutor specializat și cu o anumită medicație, dar rezolvarea susține că este acceptarea.

„Spunea Andrei Pleșu, la un moment dat, într-o conferință foarte mișto – se numește «Despre prostie» – că pe el îl enervează cumplit treaba asta cu gândirea pozitivă”, a mai detaliat acesta pentru sursa citată.

Cine este Mihai Bendeac

Mihai Bendeac s-a născut la București, în data de 16 februarie 1983, având în prezent 38 de ani. A studiat la „Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică” și a debutat în anul 1998, în rolul lui Ahile din piesa Pălăria de Eugène Labiche, regia Horațiu Mălăele.

Părinții lui Mihai Bendeac se numesc Dănuț și Emilia Bendeac. Are un frate pe nume Andrei Bendeac.

A devenit celebru datorită emisiunii „În puii mei”, difuzată pe Antena 3. A scris și a jucat în toate cele șase sezoane. De-a lungul carierei sale, Bendeac a imitat persoane celebre, cum sunt: Marian Vanghelie, Mircea Dinescu și Florin Piersic. Cele mai de succes personaje imitate de ele au fost însă Fernando de la Caransebeș, Nicușor de la Brăila, Telecomandații, Gogâie și Momâie.

Mihai Bendeac este renumit și pentru apariția în „Mondenii”, „iComedy”, „Jurnalul unui Burlac”, „Băieți de oraș” și emisiunea „iUmor”, unde este și acum jurat, alături de Cheloo și Delia.


Sursa: bzi.ro