marți, aprilie 23, 2024
AcasăMondenModele de unghii baby boomer roșii pentru Crăciun. Perfecte pentru orice formă...

Modele de unghii baby boomer roșii pentru Crăciun. Perfecte pentru orice formă și lungime

[ad_1]

Modelele de unghii baby boomer roșii sunt perfecte pentru sezonul rece.  Originea numelui acestei manichiuri este necunoscută. Cu toate acestea, specialiștii în domeniu sunt de părere că denumirea își are originile în 1964. Pe atunci, cele mai populare culori pentru manichiură erau rozul, albul și roșul. Manichiura baby boomer este o versiune mai nouă a clasicei manichiuri french.

Roșul arată senzațional în combinație cu alb sau negru. Ombre-ul roșu alb este perfect pentru Crăciun, mai ales în combinație cu un lac strălucitor. Dacă nu știi ce model să alegi, ține minte că femeilor deosebite li se potrivește o manichiură mai simplă. Pentru ca unghiile tale să arate bine trebuie să ai grijă și de pielea mâinilor.

Manichiură ideală pentru orice formă de unghii

Unghiile baby boomer sunt o nouă versiune a manichiurii french. În funcție de preferințele fiecăreia, unghiile pot avea formă pătrată, ascuțită sau rotundă. Spre deosebire de alte manichiuri, aceasta este ideală pentru femeile care preferă o manichiură mai clasică. Efectul ombre alb/roz este ideal pentru unghiile care cresc repede, deoarece culoarea seamănă foarte mult cu cea a unghiei naturale. De asemenea, acest stil li se potrivește femeilor cu degete scurte sau groase, pentru că dă unghiilor efectul de alungire.

De ce poartă unghiile această denumire? După spusele unui nail artist experimentat, această manichiură a apărut după 1964, când cele mai populare culori ale unghiilor erau roz și alb. În acea perioadă s-au născut un număr considerabil de copii, iar combinația dintre acestea două ar fi dus la denumirea acestui stil de unghii.

Modele pentru unghii baby boomer roșii

O primă opțiune este ombre-ul roșu-roz. Acesta poate fi purtat simplu sau decorat cu pietre strălucitoare. Dacă preferi nuanțele mai întunecate, combină roșul și negrul pentru o manichiură simplă, dar foarte frumoasă. Nu există o lege care să spună că unghiile trebuie să arate la fel. Pentru o manichiură unică, fă-ți ombre de la roșu spre roz pe unghiile a două dintre degete, și manichiură normală pe celelalte trei. De asemenea, adaugă strasuri la baza unghiei pentru un plus de strălucire.

Combinația de colori alb-roșu este ideală pentru Crăciun. Această manichiură arată minunat pe unghiile stiletto, dar și pe celelalte tipuri de unghii. Este de ajuns să faci ombre-ul doar pe una dintre unghii și să adaugi sclipici pentru a intra în spiritul sărbătorilor. O idee și mai ieșită din comun este să combini roșul cu unghiile ombre clasice. Pentru o astfel de manichiură, alege culoarea roșu pentru trei unghii, iar cele clasice pentru celelalte două.

Pentru cele care-și doresc o manichiură drăguță, manichiura baby boomer poate fi decorată de tehnica nail art. Un bun exemplu sunt modelele drăguțe cu pisici sau alte lucruri care îți plac. Pentru ca manichiura ta să arate perfect trebuie să ai grijă și de pielea mâinilor. În cazul în care ai unghiile lungi, folosește mișcări fine atunci când te speli pe mâini, pentru că unghiile se pot agăța și rupe foarte ușor. Prin urmare, pregătește-te de sărbători alegând un model de unghii baby boomer roșii.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments