duminică, iulie 21, 2024
AcasăMondenModele de unghii semipermanente pentru Revelion. De ce să alegi o manichiură...

Modele de unghii semipermanente pentru Revelion. De ce să alegi o manichiură semipermanentă pentru noaptea dintre ani

[ad_1]

Alege modele de unghii semipermanente pentri seara de Revelion. Manichiura semipermanentă este mai puțin distructivă decât gelul sau acrilul. Oja semipermanentă este mai rezistentă decât lacul de unghii clasic.

Manichiura semipermanentă poate fi realizată acasă. Cu toate acestea, ai nevoie de o lampă specială. Pentru cele mai bune rezultate, urmează un tutorial de pe internet. De Revelion, combinația de culori negru și auriu înlocuiește cu succes nuanțele clasicului french.

Modele de unghii semipermanente pentru Revelion

O primă idee este manichiura mixtă. Pentru ocazii speciale ca seara de Revelion, combină albul cu auriul și unghiile tale vor fi gata de petrecere. Pentru un look strălucitor, dar totuși natural, optează pentru manichiura negative space. Prin această tehnică, manichiurista îți poate decora unghia cu steluțe, diamante sau alte lucruri strălucitoare, în ton cu o manichiură de sărbătoare, dar îți lasă unghia naturală la vedere.

În combinație cu manichiura lună, french-ul capătă un aspect mai aparte. Pentru seara de Revelion sau ală ocazie specială, fă vârful negru, iar semiluna de la bază decoreaz-o cu ojă aurie strălucitoare. Banda decorativă este întotdeauna o idee bună. Bucățile pot fi așezate orizontal sau pe verticală și adaugă un plus de strălucire unghiilor tale.

Nu în ultimul rând, clasicele unghii nude nu se demodează niciodată. Clasicul french poate fi înlocuit cu unul în culorile negru-auriu. Astfel, vârful unghiei poate fi auriu, iar restul unghiei negru. Dacă totuși manichiura clasică french, decoreaz-o cu modele florale pe unui dintre degete, chiar sub vârful alb.

De asemenea, miresele pot purta tonuri de roz în combinație cu alb și decorate de strasuri. Desigur, culorile și accesoriile trebuie alese după ce ai cumpărat rochia pe care o vei purta în ziua cea mare. Dacă nu te măriți, acest modelele de unghii de mai sus completează cu succes o ținută de gală.

Pentru o manichiură mai simplă, potrivită pentru orice ocazie, optează pentru un degrade cu gri metalizat și gri la vârf.  Pentru ca unghiile tale să iasă în evidență, combină rozul cu albastrul marin. Manichiura semilună poate arăta senzațional dacă alegi câte o culoare diferită pentru baza fiecărui deget, iar restul unghiei este colorat în alb.

Oja semipermanentă are mai multe avantaje

Dacă te-ai săturat de oja clasică, dar nu vrei să-ți pui unghii cu gel, alege manichiura semipermanentă. Oja semipermanentă este mai puțin nocivă decât gelul. De asemenea, această manichiură poate fi realizată chiar la tine acasă. Cu toate acestea, vei avea nevoie de o lampă UV specială. Pe YouTube există o mulțime de tutoriale care te învață cum să-ți faci o manichiură de acest gen. La fel ca în cazul ojei clasice, cu oja semipermanentă poți face o multitudine de modele.

Totodată, acest tip de ojă este mai rezistentă decât lacul de unghii clasic. Prin urmare, există o multitudine de modele pentru unghii semipermanente, potrivite pentru toate gusturile și ocaziile.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments