Nea Marin, despre sarcina Danielei Crudu: „Mă bucur că și-a găsit liniștea”

44


Daniela Crudu a anunțat că este însărcinată în trei luni. Nea Marin, care i-a fost coleg la diferite emisiuni, a făcut câteva declarații despre sarcina brunetei. Nea Marin a vorbit despre viitorul statut de mămică al Danielei Crudu.

Acesta a afirmat că se bucură pentru ea, însă nu se vede ca fiind nașul copilului.

Nea Marin i-a fost coleg brunetei la diferite emisiuni

Nea Marin, despre sarcina Danielei Crudu: „Să fie sănătoasă”

Nea Marin, care i-a fost coleg brunetei la diferite emisiuni, a făcut câteva declarații despre sarcina sa.

„Să fie sănătoasă și mă bucur tare mult pentru ea că și-a găsit liniștea, mă bucur când aud așa ceva, astfel de vești. Am avut de-a face cu toate fetele astea din showbiz. Când ajung în pragul căsătoriei toate devin serioase, femei de casă, mă bucur că și ea a ajuns în stadiul acesta”, a spus Nea Marin, pe numele său adevărat Marin Barbu.

Întrebat dacă va fi nașul bebelușului, acesta a răspuns: „Să vedem, nu cred că eu sunt cel mai potrivit să îi nășesc copilul. Eu sunt cu lumea mea, ea cu a ei”. „Daniela era cu Bianca Drăgușanu, tot timpul, ea e mai potrivită ca nașă, normal”, a precizat îndrăgitul om de televiziune.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a declarat că i-ar plăcea să fie nașa copilului Danielei Crudu, așa cum a preconizat și Nea Marin.

„Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu! Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Daniela Crudu, care locuiește în prezent în Suedia, a anunțat că este însărcinată în trei luni, iar anul viitor va deveni mamă.

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, a declarat Daniela Crudu pentru Fanatik.

Aceasta a spus că își dorește să aibă o sarcină ușoară și este nerăbdătoare să își întâmpine copilul. Însă, momentan nu intenționează să renunțe să producă conținut pe rețelele de socializare pentru adulți.


Sursa: bzi.ro