duminică, mai 19, 2024
AcasăNationalNicolae Ciucă: „Nu există altă soluţie şi nici alt reper temporal decât...

Nicolae Ciucă: „Nu există altă soluţie şi nici alt reper temporal decât cel al efectuării rocadei” cu Marcel Ciolacu

[ad_1]

Nicolae Ciucă a participat la o conferință la Târgu Mureş. La finalul acesteia, a fost întrebat dacă exclude ca preşedintele Klaus Iohannis să desemneze un alt premier decât pe liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Pe mine mă întrebaţi?”, a replicat Ciucă, în timp ce Marcel Ciolacu, aflat lângă premier, a adăugat: „Întrebarea e pentru dl Iohannis….”.

Nicolae Ciucă: „Nu există altă soluţie şi nu există nici alt reper temporal”

De asemenea, Nicolae Ciucă a declarat că nu există altă soluție și nici alt reper temporal în ceea ce privește rocada.

„În momentul de faţă nu există altă soluţie şi nu există nici alt reper temporal decât acela al efectuării rocadei, aşa cum ne-am angajat în momentul în care am constituit această coaliţie”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă afirma, săptămâna trecută, că rotativa va avea loc, dar nu chiar în 25 mai, când este Înălţarea şi Ziua Eroilor.

Ciucă afirma că o astfel de zi nu trebuie umbrită de un eveniment politic. Premierul anunţa, însă, că „la momentul oportun” îşi va depune mandatul, iar PNL va vota un guvern condus de Marcel Ciolacu.

Nicolae Ciucă, despre rotativa guvernamentală

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre rotativa guvernamentală care se va face la sfârșitul lunii mai.

„Rolul nostru, ca responsabili, este să demonstrăm că ne preocupă problemele românilor. Suntem la un an si 3 luni si avem perspectiva să ne ținem de angajament. Stabilitatea politică a fost cea care ne-a garantat credibilitatea. Nu e vorba de Ciucă, Ciolacu,. Nu e vorba de PSD sau PNL, ci de România. Nu ne,permitem să ne jucăm cu stabilitatartea țării. Oamenii ne spun să ținem de stabilitate. Am avut un acord politic, tot la fel se va petrece și la schimbare.  Așa cum am primit mandatul de la domnul președinte, la momentul oportun îmi voi depune mandatul. Nimeni n-a rămas definitiv. Deci după 25 mai. Toate deciziile le-am luat în partid. Decizia este să continuăm. PNL va vota guvernul din care facem parte”, a spus Nicolae Ciucă.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments