miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNationalO bătrână din Constanţa a sunat la 112 şi a cerut ajutor...

O bătrână din Constanţa a sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru că altfel moare de frig în casă

[ad_1]

O bătrână din Constanţa, în vârstă de 83 de ani, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutor pentru că altfel moare de frig în casă. După o viaţă de muncă, femeia a ajuns singură pe lume, după ce pe rând i-au murit toate rudele, inclusiv fiul. Astfel, a ajuns să locuiască singură, iar ultimele zile de frig au adus-o în pragul disperării.

Singura sursă de încălzire pentru pensionară este un calorifer electric, însă de teama facturii la curent, îl foloseşte doar când este absolut necesar.

A sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru că altfel moare de frig în casă

În urmă cu câteva zile, femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că va muri singură în casă de frig şi de singurătate.

Apelul ei a fost redirecţionat către Poliţia Locală Constanţa, iar cel care avea să ajungă la bătrână era chiar Gabriel Enache, un poliţist local cunoscut pentru numeroasele acte de caritate pe care le-a făcut în comunitatea din Constanţa.

„Este greu de înțeles și acceptat…dar se întâmplă în zilele noastre și in țară noastră!

Această măită a sunat la 112 că moare de frig și singurătate in casă….nu mai are pe nimeni….i a murit băiatul, soțul, fratele și sora…singură pe lume la 83 de ani!

Sunt împreună cu colegii aproape in fiecare zi lângă acest SUFLET lăsat pe pământ de bunul Dumnezeu”, a scris poliţistul local Gabriel Enache în postarea de pe Facebook.

Poliţistul a convins câţiva colegi şi astfel i-au cumpărat bătrânei o butelie, dar şi mâncare. Mai mult, poliţiştii locali au strâns suficienţi bani ca să îi plătească femeii facturile la curent pentru următoarele luni.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments