Pavel Bartoș ascunde o dramă teribilă. Ce făcea când i-a murit mama

161


Pavel Bartoș ascunde o dramă teribilă. Îndrăgitul Pavel Bartoș face o echipă de milioane cu Smiley la emisiunea Românii au Talent. Mereu jovial, cu zâmbetul pe față, reușește mereu să iasă din situații dificile.

Pavel Bartoș este un actor de pe fața căruia nu lipsește niciodată zâmbetul. E mereu pus pe poante, are întotdeauna o glumă numai bună mai ales atunci când vrea să iasă din situațiile încurcate, însă și el a trecut prin câteva momente grele în viață, ca toți oamenii.

Pavel Bartoș ascunde o dramă teribilă

Cel mai dificil episod din viața actorului s-a petrecut în urmă cu cinci ani, când a murit mama sa. În urmă cu ceva timp, Pavel Bartoș a dezvăluit că în ziua în care aceasta murise, el trebuia să fie la filmări. Astfel, nu a putut merge de urgență în comuna natală. Nu a putut face altceva decât să se conformeze muncii, după care a mers și a plâns-o. Astfel, el i-a pregătit toate cele necesare pentru a o conduce pe ultimul drum.

„Când am aflat că a murit mama, am filmat toată zi ua. Erau deja 30 de oameni la filmarea aia şi n-am putut s-o amân. Aşa că m-am dus şi-am filmat. Dar s-a întâmplat să joc şi în cazuri fericite. Primul meu copil s-a născut când aveam premieră, «Chip de foc», în regia lui Felix Alexa. Ţin minte că, înainte de spectacol, am sunat-o pe soţia mea, care era la spital. I-am zis: «Nu naşti până n-ajung». Şi nu a născut (râde). Am terminat spectacolul la ora 22.00 şi la ora 23.55 a născut”, a povestit Pavel Bartoș într-un interviu.

Nu este normal să joci în zile din astea

Nici el nu mai știe să explice acum cum a reușit să gestioneze situația. Totuși susține că nu există niciun secret, că resursele de energie, de înțelepciune vin pe moment.

„Culmea, nu eşti cu gândul în altă parte, la un moment dat, te rupi, îţi găseşti resursele. Habar n-am de unde şi nu ştiu dacă aşa este normal să fie, să joci în zile din astea. Dar nu sunt nici primul şi nu voi fi nici ultimul. Adică ştiu atâţia actori care au jucat în situaţii mult mai grave. Probabil că e o chestie firească a vieţii”, a mai adăugat Pavel Bartoș.

Are trei fete

Îndrăgitul actor Pavel Bartoș are o familie fericită alături de soția sa și de cele trei fete ale lor. Pavel este căsătorit cu Anca și au trei fete: Sofia, Rita și Eva. Consideră că e greu să fii tată, însă oricare ar fi situația, condiția principală e să-ți iubești copilul.

„În ceea ce privește faptul că sunt tată de fete… Cred că sunt un alintat al sorții. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lucrurile ajung să mă depășească și salvarea îmi vine de la soția mea…”, a mai spus prezentatorul Românii au Talent.

Însă, dincolo de faptul că Pavel Bartoș ascunde o dramă teribilă, viața merge înainte. Iar cu ajutorul familiei, acesta a reușit să depășească momentele dificile.


Sursa: bzi.ro