Prezentatoarea de televiziune Alex Jones, însărcinată pentru a treia oară. Vedeta TV va aduce pe lume o fetiță

31


Bucurie mare în showbiz-ul britanic. Prezentatoarea britanică de televiziune Alex Jones este însărcinată pentru a treia oară. Vedeta a postat pe o rețea de socializare o poză în care și-a scos burtica de gravidă la înaintare. Imediat după asta a fost felicitată de către fanii ei.

Alex Jones, care urmează să devina mamă de fetiță, mai are împreună cu soțul său doi băieți, pe Teddy și Kit.

Prezentatoarea Alex Jones este însărcinată

Bucurie mare pentru fanii prezentatoarei Alex Jones! Vedeta în vârstă de 44 de ani așteaptă al treilea copil, o fetiță. Aceasta și-a scos burtica de gravidă la înaintare, de curând, spre bucuria tuturor calor care o urmăresc în social media.

Vedeta TV nu-și mai încape în piele de bucurie de când a aflat că urmează să devină mamă pentru a treia oara. Bucuria este și mai mare pentru că va da naștere unei fetițe, ea mai având încă doi băieți. Îmbrăcată într-o rochie neagră și mulată, vedeta de televiziune și-a etalat burtica în toată splendoarea, făcându-le, astfel, tuturor o bucurie.

Prezentatoarea de televiziune și-a făcut o fotografie în oglindă imediat după terminarea emisiunii The One Show. Îmbrăcată, așa cum v-am zis deja, într-o rochie neagră, cu o siluetă de invidiat pentru o graviduță, cu o coafură lejeră și cu un make-up discret, Alex Jones a radiat de fericire în fața tuturor!

În direct, recent, Alex Jones a dezvăluit că urmează să devină mamă de fetiță, ceea ce i-a adus o bucurie imensă, având în vederea că ea și soțul său, Charlie, mai au împreună doi băieți, pe Teddy și Kit.

Alex a fost felicitată de cei 278.000 de urmăritori ai săi și de prietenii celebri, inclusiv de Louise Redknapp, Rochelle Humes și Kirsty Gallacher, după anunțul interesant.

Ramona Păuleanu este însărcinată cu gemeni

Frumoasa prezentatoare Ramona Păuleanu, în vârstă de 36 de ani, este însărcinată în șapte luni cu gemeni. Aceasta i-a anunțat pe telespectatori că a venit momentul să-și ia rămas bun, pentru că vă lipsi o lungă perioadă de pe micul ecran. În urmă cu o lună, Ramona a făcut publice noi imagini cu ea însărcinată, în care și-a asigurat fanii că se simte bine și a scăpat de ce era mai rău, după ce bebelușîi i-au dat tot felul de emoții.

„Puteam să am și eu o ședință foto profi, măcar un telefon mai bun, dar… atât s-a putut, atât dau. Că să sărbătoresc și eu cumva momentul c-am ajuns la 6 luni astăzi, și mă rog să fie cât mai multe. Și peste 9 îi țîn, dacă se poate.

Trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și totodată plină de tot felul de griji. Nu știu nici să descriu caruselul ăsta emoțional în care am intrat. A fost o sarcină mult dorită, așteptată de peste 5 ani, probabil de aici și grijile. Mi-au dat și ăia mici tot felul de emoțîi, slavă Domnului că ce e mai greu a trecut și s-au liniștit. Nu mi-a fost bine de la început, dar acum mă simt perfect. Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă”, a povestit vedeta de la Știrile Pro TV.

Ramona Păuleanu a dezvăluit pe 12 februarie că este însărcinată, în direct, în timpul Știrilor Pro TV. Aceasta s-a întâmplat după ce colega ei, Andreea Marinescu, a dat-o de gol.


Sursa: bzi.ro