vineri, martie 29, 2024
AcasăCulinarRețetă de salată care te ajută la slăbit. Scapă uşor de kilogramele...

Rețetă de salată care te ajută la slăbit. Scapă uşor de kilogramele în exces

[ad_1]

Foloseşte această rețetă de salată de slăbit ca să îţi recapeţi silueta suplă de altă dată. Dacă vrei, din lista de ingrediente poţi omite maioneza. Este excelentă în orice anotimp, dar mai ales vara. Nu necesită coacere ori fierbere. Tot ce ai de făcut e să cumperi varza şi câteva ingrediente mai mărunte.

Salata care te ajută la slăbit este excelentă şi când pleci la drum mai lung. Atenţie însă: ideal e să o ţii în frigider până la momentul servirii. Cât despre zahărul din listaă, foloseşte cât mai puţin. Spor la gătit şi poftă bună!

Ingrediente:

  • 1/2 varză roşie
  • 1 varză verde
  • 1 varză albă
  • 1 ridiche
  • 1 castravete
  • 1 măr
  • 300 gr struguri
  • 150 gr arahide prăjite şi sărate
  • 150 gr maioneză
  • 2 linguri iaurt
  • 1 lămâie
  • 2 buc. eșalotă
  • oţet de vin
  • ulei
  • sare
  • zahăr
  • piper

Mod de preparare rețetă de salată ideală la slăbit:

Prima dată taie în fâşii varza albă, varza verde şi varza roşie. Amestecă-le şi distribuie-le în trei boluri. Pune în fiecare bol zahăr, sare şi 2 linguri de oţet. Freacă bine varza din toate cele trei bolui.

Amestecă coaja de lămâie cu iaurtul, lămâie şi 2 linguri de zeamă de lămâie. Pune acest dressing peste varza verde. Amestecă. Potriveşte de piper şi sare şi băgă în frigider pentru o oră. Pentru varza albă amestecă zahăr, sare, piper, ulei şi o șalotă tocată mărunt. Pune acest dressing în fiecare bol.
Marinează feliile de castravete cu sare, zahăr şi 2 linguri de oţet. Lasă la marinat în jur de o oră.
Spală mărul şi feliază-l subţire. Spală ridichea şi feliaz-o şi pe ea. Spală strugurii şi înjumătăţeşte-i. Scoate bolurile cu varză din frigider şi distribuie uniform în ele merele, strugurii şi castravetele. Decorează cu alune şi puţin piper.

Pentru a slăbi, poţi încerca şi programul personalizat urmat de Oana Roman şi Corina Caragea. Acesta constă în consumul alimentelor într-un interval de 8 ore, după care pauză totală timp de 16 ore.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments