Sarah Shahi și Steve Howey au divorțat, iar custodia celor trei copii este comună. Cum și-au împărțit averea

34


Chiar dacă nimeni nu bănuia până acum, iată că Sarah Shahi și Steve Howey au divorțat în secret după un mariaj de 11 ani. Potrivit unor documente din instanță, custodia celor trei copii este comună. Acum presa de peste ocean a dezvăluit și cum și-au împărțit averea cei doi actori.

Actrița Sarah Shahi și-a refăcut viața amoroasă înainte ca divorțul de Steve Howey să se pronunțe.

Sarah Shahi și Steve Howey au divorțat

E oficial! Sarah Shahi și Steve Howey au semnat actele de divorț în mare secret și, potrivit unor documente obținute din instanță, custodia celor trei copii este comună. William are 10 ani, iar gemenii Violet și Knox sunt mai mici cu patru ani. În plus, presa din America a dezvăluit cum și-au împărțit averea foști parteneri, după un mariaj care a durat 11 ani.

Aahoo Jahansouzshahi, aka Sarah Shahi, și Steve Howey au divorțat oficial pe 29 ianuarie 2021, potrivit jurnaliștilor de la Us Weekly care au anunțat de curând informația în exclusivitate. Actorii au luat prin surprindere pe toată lumea pe 29 iunie 2020, când au împărtășit public vestea că au decis să se separe. Conform sursei citate, niciunul dintre părinți nu plătește pensie alimentară copiilor și fiecare și-a păstrat toate bunurile personale, inclusiv bijuterii, îmbrăcămintea și mobilierul.

În vârstă de 43 de ani, actorul Steve Howey și-a păstrat casa de 1,8 milioane de dolari, aflată în cartierul Sherman Oaks din Los Angeles, motocicleta lui Harley Davidson și 100% din planurile de pensii și banii din conturile sale. El a fost obligat să îi plătească fostei soții peste 305.000 de dolari până în februarie pentru a egaliza împărțirea proprietății comune.

Cea care a cerut divorțul este fosta parteneră a star-ului din “The Shameless”, iar momentul s-a petrecut în mai 2020; publicația Us Weekly  a mai relatat că vedeta a invocat diferențe ireconciliabile și a trecut în dosar data de 14 aprilie 2020 că fiind cea în care s-au separat.

Actrița și-a refăcută viața amoroasă înainte că divorțul să se  pronunțe

Sarah Shahi și-a refăcut viața amoroasă înainte că divorțul de Steve Howey să se pronunțe. Diva de 41 de ani a fost cucerită de Adam Demos, care are 34 de ani; el își va aniversa ziua de naștere pe 24 mai. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, actrița americană i-a făcut o declarație de iubire partenerului ei care este născut în Wollongong, Australia.

Pe 10 ianuarie, când Sarah Shahi și-a aniversat ziua de naștere, tatăl copiilor ei i-a făcut o urare impresionantă pe contul său de Instagram, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.  Steve Howey și-a încheiat mesajul spunându-i celei care i-a fost soție: “Te iubesc”.

Tim Robbins şi Graţiela Brâncuşi divorţează

Vestea că Tim Robbins şi Graţiela Brâncuşi divorţează a luat prin surprindere showbizul din Statele Unite. Potrivit presei de peste ocean, actorul american a depus actele de divorţ de soţia lui românca, după ce ei şi-au unit destinele în secret în vara lui 2016. Pe Graţiela Brâncuşi ar fi cunoscut-o în România, unde venise pentru o piesă de teatru.

Conform dosarelor judiciare obţinute de publicaţia ET, cunoscutul actor a cerut divorţul pe 25 ianuarie la un tribunal din Los Angeles. Vestea i-a uimit pe fanii care nu ştiau că el se recăsătorise, după despărţirea de actriţă Susan Sarandon. Deocamdată, nu se ştie data la care a avut loc ceremonia în cadrul căreia Graţiela Brâncuşi a devenit soţia Tim Robbins.

În vârstă de 62 de ani, el este cu 33 de ani mai mare decât românca, care, potrivit profilului de pe reţeaua LinkedIn, a terminat Universitatea din Bucureşti în anul 2012. Graţiela Brâncuşi are 31 de ani şi este de aceeaşi vârstă cu fiul cel mare al actorului, Jack Henry Robbins. Cel de-al doilea băiat, Miles Guthrie, are 28 de anii, ambii rezultaţi din relaţia de lungă durată cu Susan Sarandon.


Sursa: bzi.ro